kukuliiiii Cicekliperde alkolsüz olanlardan aldım carfeoursadan işe yaramadı sırf süt yapsın diye değil tabiki arada keyif yapma amaçlıda içiyorum hergün hergün değil bizimde kafamızı dinlemeye ihtiyacımız var anne olarak içipte kova kova içip emzirmiyorum tabiki
Cicekliperde kukuliiiii sonuç olarak emziriyorsun. Ben tablet olanlardan bahsetmiştim. Keyif için desen öneride bulunmazdım. Sütü işin içine kattığın için öneride bulundum
MedavikPastam kukuliiiii Ben likörlü çikolata bile yemiyorum içeriğinde alkol var süte geçer zararı olur bebeğe diye. Tabi linçlemiyorum isterseniz sek vodka bile içebilirsiniz hayat sizin hayatınız.
kukuliiiii MedavikPastam öyle bişey asla yapmam 1-2 bardak içilmiş düşük alkollü içecekler vücuttan 2-3 saat sonra atılıyor bunu sürekli yapmamak kaydıyla içmekte sorun olmuyo
kukuliiiii MedavikPastam evet sadece süt yapsın diye değil keyif amaçlıda içiyorum hergün hergün değil ve kova kovada değil
MedavikPastam kukuliiiii Keyfine karışmıyorum sen bilirsin ama süt yapsın diye et tavuk balık ye ,kuruyemiş ye, bol su iç, hurma ye biranın yaptığı süt ne olur🤦🏻♀️
kukuliiiii MedavikPastam herşey yaptım damlalar çaylar beslenme hiçbiri olmadı bira şçtiğim gece pompayla sağım yapmak zorunda kalıyorum okadar sertleşiyorki
mavikelebekk kanalize çok kilolu insanlar bana çok itici geliyor.Çocuk olsun kadın erkek olsun böyle tombul tombalak olanları sevmem
Yetoooooooyaaaaa mavikelebekk Ne kadar saçma bir düşünce cevap vermezsem içime dert olurdu. Belki kimisi hastalıktan dolayı öyle nerden biliyorsunuz? Belki kilo vermek isteyip veremiyor? Yarın öbür gün siz kilolu olursanız ve aynı bu düşüncede gelirlerse ne demek olduğunu anlarsınız. Toplumda sizin gibi düşünenler yüzünden çoğu kişi psikolojik bunalıma giriyor..
Eskobar mavikelebekk bu yazdığın hakaret seviyesine girmiyormu burda kilolu olup kilo vermeye çalışan bunun için nasıl zorlanan ve psikolojik olarak yıpranan var biliyorsun sırf o insanlara bu gözle baktığınız için hani tamam serbest dedikte bu kadarda değil bunu bi kilo vermeye çalışan insanın okuyabileceğini düşünüpte yazsaydın keşke çok iticisin
Miniko2023 mavikelebekk bende zayıf kadınlardan hoşlanmıyorum mesela hem çok kıllı karaymış gibi GELİYOLAR hemde pıttıklari çok sarkık çirkin mis geliyor 🤮
mavikelebekk Yetoooooooyaaaaa ee söylersem linç yerim başlığına göre bir yorum evet farkındayım.Yarın öbür gün çocuğum da böyle olabilir .Bi hastalık geçirip ilaç kullanıp ben de öyle olabilirim ama iste diyorum ya ben böyle düşünüyorum itici buluyorum naapiyim.Zaten linçleneceğim için kimsenin yaninda demiyorum rahat ol :))
Yetoooooooyaaaaa mavikelebekk linç postu diye de bu kadar kırıcı birşey yazılmaz. Hadi büyükleri geçtim kilolu olan çocuklara nasıl itici diyorsunuz anlamış değilim.
mavikelebekk Yetoooooooyaaaaa ben de anlamış değilim valla küçük büyük fark etmiyor tombul sevmiyorum naapayım.Kötü birşey olduğunun farkındayım ama elimde değil
Eskobar kanalize şaşırdım böyle düşünmenize çünki tombiş insanların çoğu pamuk kalplidirler yumuş yumuşturlar ve çok tatlıdırlar
kanalize Eskobar öyle demeyin benimde çok sevdiğim tombik arkadaşlarım var insanları dış görünüşüne göre asla yargılamıyorum ama kadına aşırı kilo yakışmıyor özellikle sağlık problemi yoksa☹️