bitterdelisi24 Cicekliperde o kdar Göstermiyorum değil mi balık etliyim o kadar göstermiyorum ama maalesef 83 um sekste güçlüyüm 🤦🏻♀️😂😂😂😂
Cicekliperde bitterdelisi24 valla göstermiyorsun. Benim yüzüm senden daha kilolu duruyor 😂 maşallah 🧿
bitterdelisi24 Cicekliperde ama sende zayıfsın işte :?((( cidden kiloma göre yüzüm neden böyle :))) tombul olması gerekmıyo mu 🤣🤣
Rouge Şimdi itiraf sırası sizde birinin gözü var masallah yani kimse o itiraf etsin de ismini vererek dua okuyalım edelim dün makarna dedim bugün makarna yiyemez oldum bu ne yaaa kim bu yaa dkdkd
Cicekliperde Rouge yok canım onun olduğunu ben de düşünmedim. İkinizin fikrini önemserim demek istedim. Güneş kremi aldığımda handenin önerisiyle almıştım
Rouge bitterdelisi24 yok yok biri var ki ne yazsam carpılıyorum sadece makarna degil bu son noktaydı o yüzden makarnayı anlattım 😂o kimse bulmaya deger ve bulucam😂😜
Rouge HurremSultan allah askına o kadar itiraz var yine benimkine bu kadar ilgi masallah herkesinkini kabul etmişsiniz ardleye gelince patlatmaya calısıyorsunuz yok anam ben daha demem 😂
HurremSultan Rouge yok aşkım ben sana öyle birşey yok demedim ki benim dikkatimi çekmiyor tam okuyamıyorum biliyorsun eskisi gibi aktif olamiyorum😘😘
Rouge belladonna sen benim gönlümün prensesi lütfen forumla ilgili negatif seylere kendin sanma asla olamaz secenek bile degilsin benimle ilgili olumsuz biseyde asla sen olamazsın anlaşalım
Rouge Nietzsche yemin ediyorum varya bu kadar dikkati normal hayatımıza versek..bir daha itiraf edersem oyun da oynanmıyor forumla aa😂
Rouge Cicekliperde sen bensin bende anlamıyorum nede merak ediyorum kim kime ne yapmıs ne demiş yok sıfır sadece kendi hakkımdakileri bilirim inanki onuda unuturum birini sevmesem de unutuyorum kimdi niyeydi çok bos seyler geliyor bana gidip bunu takip edemem merak duygum bile yok ya gideyim pesine düseyim o kadar ciddiye almak ne biliyim dedikodu kaos …
belladonna Rouge Ardleee seni çok seviyorum yaa.. Çok teşekkür ederim ♥️🥰😍😚 Ben sevdiğim insana yamuk yapmam 😅