TombulHatun 1eylull ben senelerdir vereceğimi vermişim şimdi sussam ne 😂 şok eskilerde adımı sanımı hep yazmştm eskilerden bir arkadaş beni instagramdan bulmuştu hatta hala görüşürüm onunla 🤣🤣
MedavikPastam Sevdam60 ya bisey diyicem sen yoksa 111fff11 misin o da post açıp ortadan kaybolurdu hep
TombulHatun belladonna mesela ben bir arkadaş daha vardı adını değiştirdi, hatırlayamadım şimdi o da anlatırdı çok 😂😂😂
belladonna Birisi var. Sözde bir tane hesabı var ama birden fazla hesabı olduğunu düşünüyorum. Eğer öyleyse de onu buradan tebrik ediyorum. Helal olsun o kadar uğraşıp, emek harcıyorsun
Gokkusagim TombulHatun ben de tam tersi sanki ajanlar peşimde gibi kişisel bilgilerimi vermekten hep kaçınıyorum 😆
TombulHatun bitterdelisi24 Bu forumda biri var grup kuruyo sonra o gruba hiç girmiyo sohbetlere dahil olmuyo bakalım bulabilecek misin?
Deleted33 Sevdam60 benim gözlemlediğim bi kaç kişi var açtıkları posta sadece belli kişilerin cevap vermesini istiyor ve onlara yakınlık kurmaya çalışıyor ve cevap veren diğer kişilerin cevaplarını umursamıyor