Rouge LAVINIA__ ben kahveyi cok koymuyorum sadece üstüne serpiyorum😂bazen bunu kakao ile yapıyorum üstüne kakao serpiyorum yani hic kahve kullanmıyorum o kadar kahve seven ben bunda bende sevmiyorum yalancı tiramusu benimki sanırım😂
belladonna LAVINIA__ Bu ara portakal soslu borcam pastasını çok seviyorum tam mevsimin de çok güzel oluyor
LAVINIA__ belladonna bende onun altı kekli değil de bisküvi olanı beğeniyorum kekli olanı denemedim hiç
Susunbebekuyuyo LAVINIA__ dammyskitchenın tarifleri harika oluyor blog sayfasına bir göz atın derimm💕🤌🏻
TombulHatun LAVINIA__ benden herkes etimek yada trileçe istiyor bende tatlıyı misafirden misafire yaptğm için hiç farklı tatlı deneme fırsatı vermiyorlar bana 😂
LAVINIA__ TombulHatun etimek bende yapıyorum ama sütlü kek tarzi şeyler sevmiyorum ben çok trileçe yapmadım hiç
nur000 LAVINIA__ kesinlikle snickers pasta soğuk soğuk manyak oluyo tadı ama nacizane tavsiyem fıstık koymadan direk üstüne benmari usulü çikolata eritip dökün muhteşem oluyo
MedavikPastam nur000 Ya onu evde herkes yapamaz ya. O çok manyak bi pasta komaya girene kadar yiyebilirim
LAVINIA__ nur000 bir tarif versen canım yapıcam da farklı farklı şeyler çıkıyor. Mesela sen kekini kakaolu mu sademi yapıyorsun ?
piyangobileti LAVINIA__ magnolia burçak bisküvi ve krema yerine krem şanti ile harika oluyor bir de Şarköy tatlısı var internette Hira tatlısı diye geçiyor sanırım şerbetli mis gibi