Cicekliperde MedavikPastam fruktoz da vardı bizde aynen aç kalıyordum yiyecek bit şey bulamıyordum. Geçmiş olsun canım tez zamanda biter inşallah
rain Cicekliperde 8 aylıkken bitmiş oldu yani anladım bizde zaten teşhis konulduktan sonra hem meme artı mama olarak gittik raporlu alerji maması tabiki normal mamayı kestik hemen
rain MedavikPastam ay benim yengem daha yeni teşhis konulduktan sonra ama tabi yengemin daha haberi yok sağolsun süt olsun diye sulac getirdi yiyemedim🥺😞diyorum ki eşime bu alerjimiz bı geçsin litre litre süt icicem nesquikler abur cubur çikolata havada uçacak kilo da alsam umurumda değil 🤣🤣Allah’ım bize o zamanları tez göster
rain MedavikPastam hayır yemiyorum normalde ama yaptığım kaçamak abur cubur oldu zaten 1 2 tane bisküvi yedim yoğurt süt vs ağzıma sürmedim zaten süt ve süt ürünleri var içinde herşeyin yada peynir altı suyu o yüzden yemiyorum
Gokkusagim rain kızımda kusma mukuslu kaka vardı en son kanlı kakaya döndü ben de diyete basladim ama test yapmadık deneye deneye hepsini tamamen kesmedik. Ek gıdaya başlayınca kusma durdu çok şükür mukuslu kaka bir yaşına kadar devam etti ama kan yoktu
rain Gokkusagim neden kan testi yaptirmadiniz belki orda çıkardı ona göre yemezdiniz neyse artık alerjisi