Kekillikamisci yok vermez dkdk daha doğrusu yavaş yavaş vermeye başladı eskiden hiç yoktu. Şimdi mesela aylık biraz para veriyordu kartına ben istediğimi alıyordum trendyoldan ama sonra maddi olarak biraz zorlandık beş altı aydır. Vermiyor. Borclarimiz bitince yine vericek ama hesap kartını 🧚🏻 şimdi ben al diyorum acil olablari o alıyor 🙏🏻
Bakmayın güldüğüme..
Kekillikamisci 4 yaşında bir çocuğunuz var 4 yıl boyunca hiç mi eşiniz evde değilken canınız sıkılmadı dışarı ya da parka hava almaya çıkmadiniz😐
Kekillikamisci valla bende bilmiyorum ama sürekli kavga ediyorduk artık pes etti ondan mı anlamadım 🤣
mca bı kackez cikarmisimdir . Ya kendiyle ya aile büyükleriyle çıkarlar yada hepbirkikte
Yetoooooooyaaaaa darısı bana
HurremSultan formülü ne bacım yavaş yavas versn onada raziyim
Kekillikamisci konuşmak 🙃 ben konuşurum heo. Yapıcı yıkıcı her sekidle istediğim olana kadar susmam😂😁
Kekillikamisci sebep siz hiç kimse yokken dışarı çıkmak istemediniz mi ? Bana tuhaf geldi bilmiyorum
HurremSultan anladm canm tşkler ❤️
Kekillikamisci kaybetme korkusu yasattim gercekten seviyosa zaten o korkuyla sana hak ettigin degeri vermeye basliyo o bana degil ben ona dedim ya bu deveyi guducen ya da bu diyardan ben gidicem sonra akillandi
1ysf1gzd baba evne faln mi gttinz
Kekillikamisci oraya gitmekle kalmadim avukata gittim ki ciddiydim de ben annemin evinde oyle sey gormemistm ha yok olur anlarim ama varken yoklugu yasatani anlamam… Evet birikim guzel ama gencim de gezmek tozmakta hakkim cok sukur ondan sonra yoluna koyduk herseyi otur adam akilli konus evet dusuncesi guzel ama unutmasin bu yaslar bi daha gelmeyecek gencsiniz biraz birikim biraz kendi hayatiniz unutma sen mutlu olmazsan o evde kimse mutlu olmaz
1ysf1gzd çok güzel .. teskkur edrim