belladonna huysuzcivciv bir bilgim yok canım ama sen önlem aldığın halde geçmiyorsa en güzeli bir uzmanın görmesi 😊
huysuzcivciv belladonna evet gidip bi doktora gostersem iyi olucak bulaşımıdır nedir anlamadım gitti 😒 Allah tan şuanlik tek ayagimda var digerinede geçmeden gidip bi danışayim
bitterdelisi24 huysuzcivciv kuruluktan oluyor genelde diz kapaklarında o cektıgın yerlerde oluyo. zeytinyağ hindistan cevizi yağı gibi şeylerle nemlendirme yapabilirsin… deniz suyu çok iyi gelir birde
huysuzcivciv bitterdelisi24 teşekkür ederim 🤗 diz kapaklarindaki kuruluk gibi degil sanki bunlar. Ilk önce leke şeklinde cikiyor kuruluk hic yok. Zmanla zamanla kuruyup böyle ölü deri gibi kupkuru oluyor temizleyince kuruluk geçiyor. Ama lekesi kalıyor 😔
bitterdelisi24 huysuzcivciv diz kapağında çıktı kardesımın ordan biliyorum :) diz kapağında ki kuruluk değil biliyorum, aynısı çıkmıştı.. hatta onu ki biraz da acıyordu
huysuzcivciv bitterdelisi24 maalesef cok fazla su icmiyorum. Her aksm diyorum aslında yarin bol bol su icip az yemek yicem diye ama gun icinde coluk cocuk is güç aklıma gelmiyor su içmek cok içim yanmazsa 😊