dbk50 Normal doğum yaptım 5.5 aylık bi oğlum var , yeni anneyim yani 😀 sorum şu kızlar seks biriminden sonra hava çıkıyor yani aferdersiniz ossuruyo gibi 😀 rahatsız olmaya başladım 🫤 bu durumu yaşayan var mı yaşayan varsa nasıl bi yol izlediniz
kemalinannesi dbk50 bende sezeryan olmama rağmen ve oğlum 2.5 yaşında olmasına rağmen hala bu sorunu yaşıyorum ve hala utanıyorum 😂 bende burada bekleyim 🌸
rain dbk50 evet bende normal doğum yaptım ama benim önceden de vardı maalesef bazı pozisyonlarda çıkıyor ama özellikle çözümünu bende bilmiyorum utanıyorum çok ya çok sinir bozucu bişey 🙄🥺
dbk50 1eylull evet bende öyle okumuştum tedavisini olan var mı onun içinde sormak istedim ☺️ biraz zorlu bi doğum oldu benim ondan kaynaklı sanırım
dbk50 kemalinannesi valla seks bitimi birbirimize bakıp gülüyoruz ediyoruzda utanıyorum artık yani 😀🥴
Tonight_00 kusursuzsun evet hamilelikten genişliyor bebek başıyla alta baskı yaptığı için bende sezeryanliyim eskisi gibi değil 🤭
kemalinannesi dbk50 ama bende genişlediği için olduğunu duymuştum gerçek mi bilmiyorum böyle konularıda genelde ortamda konu açılmadıkça konuşamam Bu arada Nevşehir’de mi yaşıyorsunuz ?