Meraklitaze Dilara61 Ben günah sevap demiyorum,tamam burada herkes birbirine bişey söylüyo,kendi şahsına söyledin tamam ama hele ki anneysen evladının anne için ne kadar kıymetli olduğunu bilmelisin.Bu kıyaslanacak bi konu değil.
Asklepios Meraklitaze anneliğine laf etmemi bekliyor ama ben onun seviyesine düşmüyorum. Düşersem Türkçeyi unuturum çünkü 😂😂
SiLindi Lalderiin Senin anan da senin gibidir ki seni doğurmuş o… olmuşsun. Herkes gördüğünü yapar. Aklı başında harama el uzatmamıi kadının çocuğu o… olmaz. İnsanları masum evlatlarıyla vurmaya kalkma.
SiLindi Lalderiin Sen haddini bil bütün postlardasın insanları evlatlarından vurmaya çalışıyorsun. Kendine gel artık ne bok yerden de ye yemişin yiyeceğimi zaten.
SiLindi Asklepios Bütün postlarda bütün kadınlara senin evladın öyle olsun böyle olsun diyip duruyo 1 kişiden özür dilese ne olur be canım tak etti..
SiLindi Elfida-10 İnşallah acaba hangisinden bu bebek diyecek duruma gelmezler ama burdakilerin sonu bu.
eyegze Lalderiin Tc ile kayıt olmuyorsun ama istesem seni parmağıma koymuş gibi bulurum telefon numarana kadar