Asklepios Dilara61 öğrenmeme gerek var mı? Muhattabım sen değilsin. Ben muhattabıma sordum. Bu arada tebrikler Türkçeyi sökmüşsün sevindim senin adına
Dilara61 Asklepios ne taktin banna kalktak insallah cocgunda cikar insallah ozman aklin basina gelir bi kekelerse ozman seni gorecem yada konusamasa ozman gorecem seni millet ugrasmayi brak
Asklepios Dilara61 bak sıra şimdi kelimelerde noktalı noktasız işaretleri öğrenmede. Yakında onu da öğrenirsin. 😂
Dilara61 Asklepios Asklepios amk oruspsu ne ugrasiyon allah belani versin insallah o cogunda fitil fitil cikar insallah allahim buyuktur miletle dalga gecemeyi birak insallah o cocgundan cikar insallahhh baskada bisey demiyorum
Asklepios Dilara61 bak laf soktukça nasıl kuduruyor 😂 okuma fişlerinden alayım mı sana daha kolay olur 😂
Dilara61 Asklepios gotun iyiyosa numarani ver ama yurek yok kizim seni koca seni sikmemis belli acaba hangi kadinlarin koyunda geziyoo 😂🤣😂sen gibi anne olmaz olsun pislik ama cikcak bunlar senden bunu sende biliyosin millet dalğa gecmek buyuk gunah bunu da ben ogrtemis oldum sanna bisey soylim benim cok dalğa gectiler ama sonuda hepsi buldu belani sira simdi sende
Asklepios @Lalderiin bana böyle yaptın buna neden yapmadın diye sorabilirsin hakkındır. Bunu bilerek vermicem laf soktukça kuduruyor çünkü
Asklepios Dilara61 ahahahhaha dalğa değil dalga. Brn sana okuma fişi alıcam ya. 3 çizgili defter de ister misin?
Asklepios Dilara61 kız sana kırtasiye alışverişi yapıyorum. Cok değil çok. Gulmekten değil gülmekten 😂
Meraklitaze Oo sıkıntı var burda yapmayın kızlar @Dilara61 insana çocuğuyla laf söylenmez sen anne değilsin heralde çocuğu ağzından dusurmedigine göre bir annenin çocuğuna laf söyleyemezsin yaptığın çok ayıp senin
Asklepios Meraklitaze anneliğine laf etmemi bekliyor ama ben onun seviyesine düşmüyorum. Düşersem Türkçeyi unuturum çünkü 😂😂
Meraklitaze Dilara61 Ben günah sevap demiyorum,tamam burada herkes birbirine bişey söylüyo,kendi şahsına söyledin tamam ama hele ki anneysen evladının anne için ne kadar kıymetli olduğunu bilmelisin.Bu kıyaslanacak bi konu değil.