Asklepios Elfida-10 istediği kadar vursun erkek benimki 😂 ikinciyi de düşünmediğime göre anca konuşur 😂 anasına babasına yazık
Elfida-10 Asklepios ay şuan en çok neyi isterdim biliyor musun bunun ip numarasını.. sonra anasına babasına gidip göstermeyi cümle aleme rezil etmeyi
Mavilinka Asklepios erkek olduğu için bir namusa sahip değil yani oğlunuz ? İşte bu şekilde yetiştiren zihniyet yüzünden bir çok kadın ölüyor yada şiddet görüyor !
Elfida-10 Lalderiin sexden başka birşey bilmediğin belli çocukta çocuk çocuğundan çıksın çocuğun yansın beynini aç biraz hayatta sexten başka şeylerde var
ZRaporu 2cocukannesi internetin kurucusu o konuştuğun whtsappın kurucusu Facebook’un instagrm kurucusu haaa bir de elinde tuttuğun o telefonu da yapan erkek çabuk bırak elinden
Lalderiin Asklepios aylarca regl olmadım mı? Ben reglimi oluyorum aylarca olmadim gibi bir sorunum olmadi okumanizda problem var galiba. Teyzem de biliyor merak etme burada durumu yaşayan birine sordum gerektiğinde de ona soruyorum.
Asklepios Lalderiin ahahhaa baya geniş iş ne güzel 😂 aileden geliyor demek ki normal. Bu kadar yüzsüz olman 😂😂
Kids_anasiyim_ben igze0101 evet mesela sevgilimle anal seks yaptık pipisine 💩 bulaştı çok normal bir konu herkes yaşayabilir demi
Asklepios Elfida-10 valla billa ya arkadaşlara söylesem yazılımcılara da anında bulurlar da neyse anasına yazık kadın kalp krizi geçirir
Elfida-10 Lalderiin hahahah biz mi bozmuşuzz 😂 Allah belanı vermeye belli oluyor açtığın postlardan 😄
Lalderiin Asklepios öyle bir şey var evet ettiğiniz hakaretlerden dolayı sizi de buldurabilirim hiç sıkıntı değil tazminat da açılır
Elfida-10 Asklepios bu kızın böyle olmasında annesinin babasının da suçu var madem doğuruyorsunuz takip edin 😅
Asklepios Lalderiin açtır bende çocuğuma ettiğin beddulara açarım hiiiç sıkıntı değil 😂 hadi git aç bana kağıt gelirse sana da gelir bakalım kim ne kadar alacak 😂 avukatın yoksa yardımcı olurum bende iki tane kuzen var 😂
ZRaporu 2cocukannesi yazdıklarımız nette çıkıyormuş ya hanım abla admin de görüp 31 çekiyor herhalde senin demene göre 🤣
Asklepios Lalderiin iyi bakalım hodri meydan. Bakalım kim tahrik etmiş ilk önce de kim hakaret etmiş ilk 😂
Lalderiin Asklepios sen bi düzgün konuşmayı öğren ailen sana adap edep vermedi mi burada hakaret ediyorsun sürekli demediğin kalmadı. Ben beddua ettim çok mu ahahahah