Elfida-10 Lalderiin hahahah biz mi bozmuşuzz 😂 Allah belanı vermeye belli oluyor açtığın postlardan 😄
Lalderiin Asklepios öyle bir şey var evet ettiğiniz hakaretlerden dolayı sizi de buldurabilirim hiç sıkıntı değil tazminat da açılır
Asklepios Lalderiin açtır bende çocuğuma ettiğin beddulara açarım hiiiç sıkıntı değil 😂 hadi git aç bana kağıt gelirse sana da gelir bakalım kim ne kadar alacak 😂 avukatın yoksa yardımcı olurum bende iki tane kuzen var 😂
Elfida-10 Asklepios bu kızın böyle olmasında annesinin babasının da suçu var madem doğuruyorsunuz takip edin 😅
ZRaporu 2cocukannesi yazdıklarımız nette çıkıyormuş ya hanım abla admin de görüp 31 çekiyor herhalde senin demene göre 🤣
Asklepios Lalderiin iyi bakalım hodri meydan. Bakalım kim tahrik etmiş ilk önce de kim hakaret etmiş ilk 😂
Lalderiin Asklepios sen bi düzgün konuşmayı öğren ailen sana adap edep vermedi mi burada hakaret ediyorsun sürekli demediğin kalmadı. Ben beddua ettim çok mu ahahahah
Asklepios Lalderiin aslında sana dava açacaksın boy boy çıktılarını alıp celple evine göndereceksin bakalım burda konuştuğun gibi cesur olur musun o zaman
Lalderiin Lalderiin ben sadece beddua ettim senin şahsıma ettiğin küfürlere, aileme ettiğin hakaretlere bak bakalım
2cocukannesi Lalderiin ailenin seni nasıl yetiştirdiğini anladık da sen böyle çocuk yetiştirirsen gerçekten Allahım vermesin sana
Asklepios Lalderiin ailene ne dedim direk 😂 Allah sabır versin dedim 😂 ki ailenin de haberi yoktur bu durumlarından yüzde yüz eminim 😂 babanın haberi var mı?
Lalderiin Asklepios aileden geliyor iş ne güzel genişlik o şu bu bak bakalım iyice, şahsıma dediğin o yollu kelimeleri falan bi bak sohbete demediğin kalmadı ben beddua edince mi sıkıntı ki kınadığın başına gelir derler zaten
Asklepios Lalderiin sen benim dediğime cevap ver ilk önce 😂 babanın haberi var mı yada annenin sevgilinle yattığından doğru söyle 😂
Asklepios Lalderiin ayrı ev alması ayrı sevgilinle korunmasız yatan ayrı canım 😂 ki yoktur yüzde yüz eminim 😂
2cocukannesi Lalderiin bana sana ayrı ev aldıysa erkeklerle beraber ol diye almamıştır öyle bi babaysa şikayet etsem ceza alır farkında bile değilsin bunu sen şimdi reşit de değilsindir allah bilir.