Lalderiin Ben güzel dille yazıyorum çünkü anlayışlı biriyim kavgacı değil. Yollu diyince, aileme laf söyleyince sıkıntı yok ama. Sakince yazıyorum burada
Asklepios Lalderiin sakince yaz zaten kavga etmiyoruz şu an ama ben size laf anlatmaktan sıkıldım az önce bir arkadaşa daha dedim. Siz özür dileyip çoluğu çocuğu ağzınıza almamayı anlayana kadar adliyede görüşürüz
Antisosyalmom igze0101 aynen ben de katılıyorum size. Onlar daha meraklı aslında da belli etmiyorlar. Benim hoşuma gidiyor. Belki yapamadığımız birşey var burda öğrenicez. Gayet doğal birşey. Madem ayıp kocalarıyla da yapmasınlar. Yok oral günah demişler. Bizde biliyoruz günah oldugunu sen yapma madem demi ama.
Lalderiin Asklepios 21 yaşında biri hata yapamaz mı? 21 yaşında bir insan uyarılamaz mı? Uyarılmanın bir yaşı mı var? Evet deseydin ki uyarıyorum seni hata yapıyorsun çocuğuma laf etme diye ikincisinde ben asla laf etmezdim. Hatamı anlardım
Lalderiin Asklepios siz de eğer milletin şahsına, ailesine laf etmemeyi öğrenirseniz bu dediğiniz olabilir
Asklepios Lalderiin kusura bakma benim çocuğuma laf etmeseydin demezdim. Bu da haksız tahriğe girer dediğim gibi. İyi geceler sana ✋ ha bu arada açtığın postların ekran görüntüsünü de aldım evine onları da gönderirim
Dilara61 Asklepios ben sanna at başi degil de at Seyini gondercem heryerine sokarsin simdi siktir git bos yapma anladim mi cok biliyosan adres ver ozman gorursun mal
Lalderiin Asklepios siz anlamıyorsunuz hâla hanımefendi yollu dediniz bana istediğiniz bir özür herhalde alın sizi olsun
Asklepios Dilara61 öğrenmeme gerek var mı? Muhattabım sen değilsin. Ben muhattabıma sordum. Bu arada tebrikler Türkçeyi sökmüşsün sevindim senin adına
esin980 Lalderiin Allah mı yazmanız güzel bşy olmamış herşeyde haklsıınız yazınız ama o kelime olmamş