etoile belladonna seni oraya ugurlayalim asla gitmek istemedigim bir yer eşimin köyünden sonra kaldırmamam 😂😂😂
etoile Sokaklambasi evet bu ikisi var ama benimkiler hiç lezzetli yapmıyor bunun dışında emek yok bence hep fasulye hep fasulye 😁
etoile Sokaklambasi sen saydığım yerlere gel kağıt kebabı içli kofteler çiğ köfte lahmacun borani , ağzı yumuk , ufff neler var neler. Şey diyeceksin kendi kendine bunkar yemejse bundan öncekiler ne 😂😂😂
Medusa Artemis_ a) nefes alsam yetiyor kocama( gecen muzlu pijama ile yanından geçtim of of of diyo) Ben geçen bunu sordum yani bu halim nasıl çekici geliyor olabilir diye, içinde neler var biliyorum ondan dedi hahahahahshsb
Artemis_ Medusa yaaa romantik bizim kocalar kızzz 😍 çocuk hastaydı saç baş saman olmuş üstüm başım hak getire yine de öyle. Demekki sevince her haliyle 😁
sekerlikiz etoile B)Birbirlerine aşık olmak 💜 D) İstekli çağrı sonrası💝 B) Boynum💖 C) Bakış sonrası (bana bakıpta göz kırpması) 💚 D) Seksi ve karizmatik olması ❤🔥 D) sempatık olduğum zman💓 B) Saten gecelik ❤ B) Sırt dekoltem (eşim dayanamaz) 💞