rabissa eflalle abartmıyosun canım kuafore gidiyorsan para gidiyor zihniyetinde bizim kocalarimiz zaten saldık ilgilenemiyoruz kendimizle sen böyle güzelsin diye ruhumuzu okşayıp maddi çıkarsan korunuyolar ben şahsen böyle düşünüyorum
eflalle rabissa yok canım evde kendim boyuyorum. Maddi açıdan asla öyle birisi değil çok şükür ama işte anlamak zor 😅
bukii27 eflalle ayyy 3 4 ayda 1 saçımı boyarım eşim doğal rengini de seviyor ama kızıl başka yakışıyor diyor daha da ilham veriyor 🥹😂😂🫶🏻🫶🏻
eflalle bukii27 kızıl favorim ama bebeğimiz olduktan sonra sürekli bakım istiyor zorlanırım diye boyamadım
bukii27 eflalle benim saçım alıştı 6 senedir kızılım çok seviyorum ama dediğim gibi benim saçım alıştığı için ana rengim gibi oldu o yüzden bakımda yapmasam kötü durmuyor akmıyorda artık bende
kanalize eflalle bence erkekler karışmaması gereken herşeye karışıyor önemli olan sizin kendinizi nasıl beğendiğiniz beden sizin sonuçta kendinizi en iyi siz düşünürsünüz
Demokrit eflalle Canım sizi anlıyorum ama bence kocan öyle istiyorsa öyle yapdirmalisin saçını. Nedeni ise her defa bu konu açıldığında böyle üstünde duruyorsa demekki önemsiyor ve sizi doğal seviyor 😍🦋