etoile Her soruya sadece bir cevap verme hakiniz var😁 ▶️ Zeki mi olmak isterdin yoksa cevrendekilerin daha mi aptal olmasını isterdin ▶️ Guzelmi olmak isterdin yoksa cevrendekilerin çirkin mi olmasini ▶️ Zengin mi olmak isterdin yoksa her şeyin daha mı ucuz olmasını ▶️Zayıf mi olmak isterdin yoksa herkesin şişman mi olmasinimi ▶️ Ajda Pekkan mi olmak isterdin yoksa Nebahat çehre Mi ▶️ Defne samyeli mi olmak isterdin yoksa Türkiye’nin merkez bankası baskani mi 😁😂😜💫
Fatgi_ etoile başlıyorumm o zaman 🤣 Zeki olmak isterdim. Çevremdekiler aptal olmasın gerçekten tahammülüm yok 🤦♀️ Güzel olmak isterdim. Çevremdekiler çirkin olmasın ki bana kurulmasınlar durduk yere 😅 Zengin olmak elbet isterim ama tercihim herşeyin ucuz olmasından yana.. Herkes çoluğunu çocuğunu maddi zorlukla büyütmemesi için🙏 Zayıf olmak iyidir😇 Nebahat çehre kesinlikle 🥰 Merkez bankası başkanı da iyi bir seçenek 🥳
tubikooo etoile Çevremdekilerin çoğu zaten aptal, yüzlerinede söylerim Güzellik ya da çirkinlik göreceli bir kavram Her şey daha ucuz olsun Zayıfım Nebahat abla, ağırlığı var Merkez bankası başkanı olmak zor kafa kalmaz, defnecik olalım 🤤
Artemis_ etoile Zeki olmak isterdim. Güzel olmak isterdim. Her şeyin daha ucuz olmasını isterdim. Herkesin şişman olmasını isterdim. Nebahat Çehre olmak isterdim Defne Samyeli olmak isterdim Hazife hanım beni sarmıyor 😂😂😂
belladonna etoile Aşkım sen iyi misin? Bir şey olmadı sana değil mi? Kim kullanıyor bu hesabı? Doğruyu söyle 😅
Afrodit etoile 1 zeki olmak isterdim🧠 2 güzel olmak isterdim 👸 3 zengin olmak isterim🚁 4 zayıf olmak isterim 💃 5 Nebahat olmak 6 merkez bankası müdüresi olmak isterdim🤑🤑