Cicekliperde etoile ya güldürdün beni. Ben bu yüzden sadece yaş mevzuna yorum yapmıştım. 🤣🤣😅 valla ben de çok şey istiyorum da işte çocuk ev işi yemek peride derken olmuyor 😂
melebek etoile Çok istersen Boğaziçi’nde tıp bile okuyabilirsin!!! Neden olmasın, fakülteyi sen açarsın okulda. Hem zaten senin akademik hayatını doktoradan değil, lisanstan başlatan okuldan ne hayır gelir!!!
etoile melebek çok bilmiş biri gelir “ bogazinicinde tippp yok kiiiik ” der sen bu lince hazır mısın 😂😂😂
melebek Cicekliperde Bak, heyyo neden o ayrıntıyı verdiğimi anladı. Cidden biri gelir, “Boğaziçi’nde tıp olmadığını öğren bi kere” diyebilir 😂
Cicekliperde etoile dört artı dört hadi bir yıl da mezuna kal 😂 bir yıl staja say. Denktir Yaşının üstüne on koy. Nasıl problem yazdım ama 🤣
Cicekliperde etoile yaz kızım: Bir kilo çimento. Eşine de matematik dersi 🤪🤪 Bir de açıktan lise daha erken bitebiliyordu. Değil mi
etoile Yalnız kızlar ben peride de yazarken lütfen bir araştırır misinjz ne yapmam lazım pasaport mesela şart mı 😂 Cicekliperde @melebek
etoile Cicekliperde orta Doğu’da mi bu tip universitesi o zaman gidemem ailem Ortadoğu’ya izin vermez 😂😁🤪
Cicekliperde etoile biz de peride de yazıyoruz. Bir yardımcı tutmwmız lazım. Senin yerine de İngilizce çalışsın hem 😂
melebek etoile Hayır, sadece kimliğin yeterli. Bi arkadaş böyle bi post açmıştı, oradan biliyorum 😊😊😊
etoile Cicekliperde aaa ingilizce kolay ya bir İngiliz arkadaşım var yaparsın desi bana bende inanıyorum çünkü o dedi hemde ingilizzzz 😁😂😁😁