Cicekliperde Bence sen biraz bakış açını değiştir. Yoksa hayat sana zindan olur . İyi akşamlar . Keyfimi kaçırdın.
melebek Cicekliperde Bak, keyfini ben kaçırayım. 200 sayfalık kitap olmuş 120₺. O zaman Anna Karenina kaç ₺’dir?
sirinhatun_ Cicekliperde ben size dalgacı demiyorum tek demek istediğim şey şu alay konusu etmeyin kendinize
Cicekliperde sirinhatun_ işte sen de köşesinden tutup çektin bende. Öyle dedin diye inatlaşayım mı? Ben mi anlatamıyorum acaba
Cicekliperde melebek benim kitaplığımda olduğu için hesap etmek istemiyorum. Ama sepetimde 13 kitap var alamıyorum. Aklıma getirdin
Edademircan Öğretmen olmak isterdim insanlara birşeyler öğretmek doğru bir şekilde yönlendirerek onlara birşeyler katmak isterdim
sirinhatun_ etoile ben haklıyım demiyorum sadece olanı söylüyorum Bu neyse ne ya boşverin iyi geceler gerçekten beni sevmiyorsanız postlarıma cevap vermek zorunda değilsiniz görmezden gelebilirsiniz hiç problem değil sorun etmiyorum Herkes ile aram iyi olsun dedim ama her zaman herkes ile iyi olamıyoruz
Cicekliperde sirinhatun_ sana yukarda cevap vermiştim zaten. Kimse seni etiketlemedi. Eğleniyoruz. Eğlenmek istiyorsan katılsaydın. Madem katılmadın insanın keyfini de kaçırma. Parazit yapma
etoile sirinhatun_ postuna cevap vermedim arkadaşın yorumuna cevap verdim. Hoş sen bizim postlara girmiyorsun
melebek Cicekliperde Bende de var, iyi ki zamanında akılılık edip almışım. Bildiğin yatırımlık 😂 bi gün kitaplık kapıştıralım ya, böyle bi post açalım. Benimle dalga bile geçebilirsiniz, söz kızmayacağım. Hatta @sirinhatun_ sen dalga geç, güleriz olur mu
Cicekliperde melebek benim kitaplar kolide. Taşındığım için(depremden dolayı) ama açmadım. Senin için açarım. Çünkü tekrar taşınırım iki seneye 😂
melebek Cicekliperde Tekrar geçmiş olsun, taşındığın zaman kapışırız, şimdi iş çıkarıyorum diye heyyo beni linçleyebilir.