etoile sirinhatun_ postuna cevap vermedim arkadaşın yorumuna cevap verdim. Hoş sen bizim postlara girmiyorsun
sirinhatun_ etoile neyse ne gerçekten uzatmaya gerek yok ben haksız isem kusura kalmayın ben yanlış anladıysam kusura kalmayın ama uzatmaya gerek yok kimsenin ağız tadı kaçmasın herkes huzurlu muhabbetini etsin kimse askı yemesin bende askı yemek istemiyorum
sirinhatun_ Bakın gerçekten ben yanlış anlıyorsam benim hatamdır ama eger siz benimle alay ediyorsanız sizin hattanızdır yinede teşekkür ederim yorumlarınız için
Cicekliperde Ya ben birini bir şeyi defalarca deyip anlatamadığımda çok sinirleniyorum. Sanırım mesleki deformasyon
melebek Cicekliperde Tekrar geçmiş olsun, taşındığın zaman kapışırız, şimdi iş çıkarıyorum diye heyyo beni linçleyebilir.
etoile Ya bn okuduktan sonra hep kitaplarımı ogrencilerime hediye ediyordum şimdi biraz pişmanım kizimada okutabilirdim melebek Cicekliperde
melebek Cicekliperde İşe başlarsam her an peride’ye veda postu açabilirim, çok da güvenemiyorum kendime 😂
sirinhatun_ etoile Bak ben seni sevdim iyi sıcak kanlı samimi bir insansın kötülüğün yok kimseye en başta gayet iyi konuşup anlaştık fakat sonradan benim bir yorumum yüzünden aramız bozuldu düşman gibi birşey olduk birbirimize ters gelmeye başladık benim seninle bir derdim yok severim seni iyi birisin eskisi gibi samimi de olmak her postumda yorumunu fikrimin görüp konuşmak isterim
etoile melebek @sirinhatun_ bu karikatür çok komik izninle ve yanlış anlamayacaksan buna gülmek istiyorum 😂😂😂😂
Cicekliperde etoile eşim de senin gibi mesela. Okula bağışladı kitaplarını. O da bana biriktiriyorum diye kızıyor. Bazen vermek daha mantıklı geliyor , birden fazla kişi yararlanır diye. Sonra kitaplık fikri çok cazip geliyor. Kızına yeniden yaparsın 😊
melebek etoile Ben güzelce okuyacağından emin olmadığım kimseye kitaplarımı veremiyorum ya. Eşim ve abimle paylaşıyorum çünkü aynı hassasiyeti gösteriyorlar. Valla bu konuda paylaşımcı değilim, neden böyle olduğumu sormayın. Bi arkadaş sağ olsun 😔😔
melebek Cicekliperde İnşallah ya, ben de sizleri çok sevdim. Sadece vakit ayıramayacağımı düşünüyorum, hayırlısı 🥰
etoile sirinhatun_ ben düşman değilim sana ama dürüst olmak istiyorum sana musadenke hukuk okumak istiyorsun ya. PP yapmakla olmaz bu işler sende ilkokul yokmuş terk dedin ortaokul lise üniv hazırlık ya işin çok uzun çok çalışman lazim ama sen burdasin habire bu şekilde değil hukuk herhangi bir bölüm bile zor. Normalde imkansız mı değil ama mumkunu kılma şekli bu değil. Benim sana duygum yok acikcasi nefret falan hiç bir şey yok. Notr değilim ama düşündüğün gibide değil.
etoile 1eylull oğlum mu ne alaka kız hep kızım derim 😂 sende kocam gibisin hiç beni dinlemiyirsun 😂😂😂
melebek Cicekliperde Dönmese daha iyiydi, üzerine boya dökülmüş. Aylar sonra geldi ve üzerine boya dökülmüş. Boya boya, hani boya badana yapılır ya, o boya. Üç dal birden yakıyorum 🚬 (sigara içmediğim de son cümlemle belli oldu ama…)