Sadece sürtünme yolu ile orgazm oluyorum. 5 senelik evliyim. Bu durumu yaşayan ve düzelen var mı? Neler yaptınız?

Merhaba Leylacım🧚‍♀️ ilk defa senden duydum bu durumu ve çok merak ettim nasıl yani ne kadar sürede sürtünerek orgazm oluyorsun

Hope merhaba💐 şöyle diyim ben yanlış ifade ettim sanırım kendimi. Sadece elle uyarılma ile orgazm oluyorum vajinal orgazm olmuyorum yani cinsel birleşme sırasında

• Hope bunu yanıtladı.
      • Hope bunu beğendi.

Önsevişme kısadır ya da ilişki kısa sürüyodur. Kadınlar erkeklere göre daha geç orgazma ulaşır genelde

Bende öyle 5 senelik evlilikte 2 senedir orgazm oluyorum o da klitoristen.

Merlinmor yaa çok sorucam rahatsız edersem şimdiden özür dilerim. İçinizdeyken üstte yatar pozisyonda mı sürtünüyosunuz

Leylaleyla teşekkür ederim şimdi anladım. Ben üstteyken orgazm oluyorum birçok sürtünmeyle

Leylaleyla cinsel birleşmede oluyorum aslında eksik anlattım. Vajinal orgazm olamıyorum. İlişki esnasında 😔

Leylaleyla geliyor gibi oluyor sonra kaçıyor o anda devamını getiremiyorum

Leylaleyla hayır ne rahatsızlığı kadınız biz birbirimize yardımcı oluyoruz icinizdeyken oturun eşinizin üzerine ayaklarınızı kurbağa pozisyonuna getirin sonra ona arkaya hareketler yapın zevk alıp bosalacaksiniz