• Öneri
  • Hamilemiyim neye dikkat ettmem lazim

hAtiCEe cok ayakda olunca sancilarin oluyosa bence o iwi yokda kendine uygun bi iw bul bebeyinin sagligindan hic birwey onemli degil bende hamileyim bende caliwiyorum ama cok ayakda duramiyorum mesala sancilarim oluyo dokdorum kendimi zorlamamami soyledi bende burakmayi duwunuyorum o

Tebrikler:) iliskiye sakin girmeyin.sicak dus almayin.sicak may içmeyin yemenize ozen gosderin. Ve en onemlisi agir hicbisiy kaldirmayin:)

hAtiCEe ayakta uzun süre durmamalısınız ve ilişkiye girmemelisiniz ki bebek tutunabilsin. Bi de en önemlisi sakın bitki çayları içmeyin düşük yapıyolar ki hamilelik boyunca bile önerilmez

hAtiCEe kendini zorlamadan rahat hissettiğin sürece her şeyi yapabilirsin. Beslenmene dikkat et. Folik asit içmen gerekiyor ama doktor vermiştir heralde zaten

hAtiCEe Tebrikler önecelikle ayakta cok durma daha cok yorgunluk yapar ve vitaminine yemene dikkat etmelisin

hAtiCEe ellerini yükseğe uzatma ağır kaldırma canım ilişkiye de çok sık girmeyin tam belli olana kadar hayırlısıyla hamilesindir inşallah

hAtiCEe ben iki aylık hamileydim meğer boş gebelikmiş lütfen kendini fazla kaptırma üç ay olmadan

Merhaba kizlar doktora gittim daha cok kucuk 4 +4 kese gözukdu ama icinde bebek gözukmedi doktor haftaya yani bu persembe Randevu verdi.ben yurt disindayim burda doktorlar vitamin falan vermiyor daha hamile oldugumu bile kabul etmediler doktora göre persembe gunu 6 haftalik olucam. Lutfen duanizi eksik etmeyin cok stress yasiyorum herseye aglamam geliyo hungur hungur buda beni korkutuyor

hAtiCEe canim rabbim hayirlisini versin insallah fazla stres yapma cunku stres kotu bisey dua edecem sana

hAtiCEe
    Canım doktorlar tedbirli olmaya çalışıyor zaten 5 haftadan önce gözükmez pek embriyo. Sen stresten uzak dur, dinlen bolca akklına kötü şeyler getirme. inşallah istediğin gibi hamilesindir

6 gün sonra

hAtiCEe daha 2 gün geçikmiş canım ama biraz daha bekle tabi erken olduğu için ultrasonda çıkmaz ancak bi kaç gün daha bekle kan testi yaptır

7 gün sonra

Hanimlar Hamileyim cok mutluyum allah isteyen herkeze nasip etsin cok bulantılı geciyor allah herkeze sabır versın dualarınızı eksik etmeyın ❤️❤️