• Öneri
  • Sizin temizlikte tiyolarınız nedir ? 💦💥💯

Temizlik yapmayı severim tabi vakit bulabilirsem . O yüzden bu tarz postları çok seviyorum . İlk ben bı kaç tiyo vereyim . Sonra sizde temizlikte ki tiyolarinizdan paylaşırsanız harika olur .

• cif ve buzdolabı poşeti ile caydanlk tencere tepsi vs. Yerleri ovalayinca yeni alınmış gibi oluyor parlıyor . 👏❤️
  • ahsapları ve camlari şampuanla silince tertemmiz oluyor ve iz birakmiyor .
  • çamaşır makinesinin içine 2 ıslak mendil atyorum fazla kili tüyü topluyor .
    Eveett simdiii sizin tiyolariniz püf noktalariniz neler öğrenebilirmiyiz ? ❤️👏💯💥

Kekillikamisci hepsi denediğim şeyler.
    Bende ekleyeyim 🥰
    Dik durabilen fakir Süpürgem var içine toz torbasının etrafına sleepynin temizlik
    mendilinden sarıyorum çok güZel kokuyo hem kötü kokuyu engelliyor.
    Evi silerken kaynar su ve bazen sıvı Arap sabunu ile siliyorum .
    Ankastrenin filtrelerini fırın tepsisine koyup üzerine geçecek kadar su koyuyorum biraz da matik deterjan koyuyorum. Bazıları bulaşık tableti de koyuyor.
    Aklıma gelenler bunlar 😊

Kekillikamisci

✅ Çaydanlık, çaycı ve kettle da oluşan kireç için biraz su ve biraz limon tuzunu kaynatıyorum 🤌
      ✅Tüllerimi yıkarken 1 kapak Arap sabununu makina içerisine koyuyorum, biraz deterjan biraz da sodamatik ekliyorum sonuç 🤌
      ✅İnox olan beyaz eşyalarımı bir pamuğa bulaşık parlatıcısı döküp diliyorum 🤌
      ✅Parkelerimi ılık su, biraz sirke ve yüzey temizleyici ile siliyorum iz de kalmıyor aynı şekilde fayanslarda da iz kalmıyor 🤌
      ✅ Aspiratörümü bulaşık makinası tableti ile kaynamış suda biraz bekletip temizliyorum 🤌
      ✅Çamaşır makinasını çalıştırınca ilave olarak 1-1.5 lt su ekliyorum 🤌
      Şimdilik aklıma gelenler bunlar 😊

Kekillikamisci
        -Çamaşırları yıkarken kendim ekstra su ekliyorum
        -Çocuklarımın yürümediği dönemde yerleri hep bulaşık deterjanı prill vs ile sildim
        -tüllermi yıkarken içine 1-2 tane küp şeker atıyorum annem daha fazla beyazlattığına inanıyor 😁
        -Süpürgemin hava filtresine oda spreyi sıkıyorum süpürdükçe mis gibi kokuyor
        -Camlarımı genelde bebek şampuanı ve cam bezleri ile siliyorum içine biraz parlatıcıda koyuyorum mis gibi oluyor

Deleted33
          Bol su ile yıkaması daha güzel oluyor. Annemde hep bu şekilde yapıyordu ama ben yapmıyordum, bende başlayınca bu şekilde daha iyi yıkadığını fark ettim. Özellikle beyazlarda çok etkili oluyor.

Deleted33 canım bence makinanın aldığı su yetmiyor bütün kıyafetlerin lekeleri duruyor böyle yapıyorum aylardır birde kıyafetlerdeki o ağır nem kokusu olmuyor benim yaz kış koyu renkli kıyafetlerim hep kokardı kaç deterjan değiştirdim toz deterjanlarım asla erimezdi şuan o koku yok deterjan lekesi yok

Susunbebekuyuyo anladım teşekkür ederim en kısa sürede bende deneyeceğim koku falan yok ama bazen leke oluyordu umarım işe yarar

Kekillikamisci bütün önerileri vermişler ben sadece çamaşırlar için renk ayırıcı mendil kullanıyorum ve çok kolaylık sağlıyor bana beyazlar ayrı siyahlar ayrı onun dşndaki bütün renkleri birlikte yıkıyorum renk karşma derdi olmuyor