Ben de yeni bıraktırmak zorunda kaldım. Gece yatmadan önce 8 gibi gece muhallebisi yediriyorum. 3 tatlı kaşığı (silme) pirinç unu, 1 tatlı kaşığı (silme) irmik, 6 tatlı kaşığı (formül mama), 210 ml su. Su, irmik ve pirinç ununu güzelce pişiriyorum. Biraz soğuyunca mamasını karıştırıp kaşıkla yediriyorum. Doktorunun verdiği tarif. Uzun süre yok tutuyor. Gece acıkırsa sadece mama veriyorum. Azalta azalta bıraktım ben. Günde ikiye düşürdüm önce. Bir gece Bir gündüz 12 saatte bir emzirdim bir süre. Aralarda emmek için uyandı ama meme vermedim kesinlikle kucağımda dolaştırdım şarkı söyledim. Bebeğinizi ne sakinleştiriyorsa artık. Karnı tok olduktan sonra bir şekilde sakinleşiyor. Açsa ve sizin meme saatiniz gelmemişse mama verin. Acıkmışsa içer. Acıkmamışsa sakinleşir Yavaş yavaş unutur. Bu düzene alıştıktan sonra tamamen kesebilirsiniz. Uykusu da düzene girdi şimdi. Acıktıkça uyanıyor, karnı doyunca da hemen uyuyor. Öyle yarım saatte bir uyanmaları bitti diyebilirim. Yine dişte vs. Hala arada oluyor ama o kadar olur bebek daha sonuçta