Tamamen gerçek düşüncelerinizi bilmek istiyorum burda çoğumuz birbirimizi tanımıyoruz fikirlerinizi almak istiyorum öncelikle şöyle başlayım 26 yaşındayım iki tane kızım var ergenliğimden beri yüzüm de burunumu beğenmiyorum yüzümü bozduğunu düşünüyorum genelde herkesten yüzün cok güzel iltifatı alırım bazen de burnun da kemer olmasa cok daha güzel olurdun gibi söylemler alıyordum iki uç sene önceye kadar asla ameliyat olmayı düşünmüyordum Yaklaşık üç senedir burnumun tamamen yüzümü bozduğunu (yan profilden ) özguvensizlik olmaya başladı kesin ameliyat olucam derken araya ikinci gebelik felan girince ertelendı eşim bu konuda hep netti istemiyordu ben seni böyle begendım gerek yok burnun güzel diyodu son zamanlar da ise burnumun yüzüme yakıştığını herkesin aynı olduğunu birbirlerine benzediğini bi çok kişiden duyduktan sonra ameliyattan vazgeçtim gibi oldum tabi sağlık sorunlarımda var burun içimde nefes almamı zorlaştıran bi kemik eğriliği var olmuşken ikisini olmak istiyordum ama fikirlerim sürekli değişiyor tamamen toplum algısı olduğunu düşünmeye başladım kendimizi sosyal medya gibi yerlerden başkalarıyla kıyasladıgımızı her çıkan şeye ayak uydurmaya başladığımızı düşünüyorum peki sizin bu konuda fikirleriniz nelerdir kadınlar olarak fikirlerinizi almak istedim ve tabiki estetiği de karşı değilim bazılarına gerçekten dozunda yapıldığı sürece cok cok yakıştırıyorum ☺️
Burun estetiği hakkında düşünceleriniz
maalesefxx ben de kemerli burna sahibim keşke çocuktan önce yaptırsaydım diyorum yaptırcam biraz büyüsün şimdi çok küçük isteyen mutlaka yaptırmalı bence ama çok da can yakıyormuş bilsem olmazdım diyen de çok ama istiyorum yine de 😊
maalesefxx ben yaptırdım 2017 de iyi ki yaptırmıştım zor bi ameliyattı ama ilk 1 hafta zor sonrası geçiyo bi şekilde 😊 hatta ikinci bir ameliyatı olucam galiba iç kemikte eğrilik oluştu oğlumun darbelerinden 😅😂
maalesefxx Ayyy bende sezeryan oldum göbeğimde ki yağları goguslerime enjekte etmek istiyorum amaaa sadece istiyorumm 😂 giremem heralde o bıçak altına 😅 burun da çok acılı bir işlem bu aradaaa nasill göze alabilceksiniz kiii insan korkuyor yaaa
maalesefxx
Ben estetiğe karşı değilim. Kendim hiç yaptırmadım ama dozunda yaptıranları da yadırgamıyorum.
Yaptıran insan kendisini o şekilde daha mutlu hissediyorsa bana da söz söylemek düşmez zaten.
Sizin de hem sağlık problemimiz varmış hem de bu durum siz de özgüven eksikliğine neden oluyormuş.
Öncelikle sağlığınız için bence ertelemeyin ve ameliyatınızı olun. Estetik kısmına gelince de siz yaptırınca yadırgayacak bir durum yok. Ben burun estetiğini saçma bulmuyorum. Zaten ameliyat olanların çoğu nefes problemi yaşadıkları için ikisini aynı anda yaptırıyormuş. Siz nasıl mutlu olacaksanız o şekilde yaptırın.
maalesefxx bende kemerli burun yapısına sahibim ve ilerde olmayı düşünüyorum hatta en yakın zamanda başkası için asla değil kendim için istiyorum başkalarına imrenen bi yapım yok her ne konuda olursa olsun
lanjalee iyiki yaptırmışım diyen de çok kişi var ben çok arada kalmış durumdayım pişman olanda çok var tabi ☺️
cinkokarbonpil aslında beni düşündüren acısı değil pişman olurmuyum eski halimi özlermiyim kaygısı ☺️
Bsrkaya beni düşündüren acısı değil ameliyat sonrası psikolojik sürec ve eski halimi özlermiyim kaygısı ☺️
belladonna evet kesinlikle zaten sırf görsellik için bıçak altına yatmaya cesaret edemem ama sağlık sorunu olduğu için ikisini birden halletmeyi istiyordum
Eskobar beni çevre çok etkiledi önceden burnunu yaptırsan çok daha iyi olur diyorlardı şimdi yüzüne yakışıyor burnun diyolar insanları memnun etmek zor herseyi kendimiz için yapmalıyız ben oyuzden aradayım
maalesefxx
Böyle istiyorsan bence yaptır. Tabi karar yine sana ait 🌼
Valla canın nasıl isterse bence cesaret isteyen bir karar şahsen asla cesaret edemem 😶
maalesefxx bende aklında varsa yaptır 🤙😊
maalesefxx çok rahatsız değilsen sen bilirsin tabi ki yaptıran arkadaşlarımın burnu çok güzel ya ben de istiyorum yaptırmak gülse birselin burnu gibi burnum😝 nefes de güzel almıyorum o yüzden yaptırmak istiyorum
maalesefxx yadırgamıyorum çünkü benim burnumda güzel olmasaydı yaptırabilirdim ama çok şükür çevremdeki herkes söyler fındık gibi burnun var anneden doğma estetiklisin diye 🧸🤷🏻♀️
maalesefxx bazı insanlar kendi mutsuzluklarını memnuniyetsizliklerini başka insanlardan çıkarmaya bayılıyorlar
cinkokarbonpil eskisi gibi gözüme batmıyor ama yaptırmakta istemiyo değilim evet çok güzel olanlar var gerçekten ve hiç yakışmayanlar da var ☺️
bukii27 hep imrenmişimdir ❤️
maalesefxx doğru doktoru bulmak önemli ya