Tamamen gerçek düşüncelerinizi bilmek istiyorum burda çoğumuz birbirimizi tanımıyoruz fikirlerinizi almak istiyorum öncelikle şöyle başlayım 26 yaşındayım iki tane kızım var ergenliğimden beri yüzüm de burunumu beğenmiyorum yüzümü bozduğunu düşünüyorum genelde herkesten yüzün cok güzel iltifatı alırım bazen de burnun da kemer olmasa cok daha güzel olurdun gibi söylemler alıyordum iki uç sene önceye kadar asla ameliyat olmayı düşünmüyordum Yaklaşık üç senedir burnumun tamamen yüzümü bozduğunu (yan profilden ) özguvensizlik olmaya başladı kesin ameliyat olucam derken araya ikinci gebelik felan girince ertelendı eşim bu konuda hep netti istemiyordu ben seni böyle begendım gerek yok burnun güzel diyodu son zamanlar da ise burnumun yüzüme yakıştığını herkesin aynı olduğunu birbirlerine benzediğini bi çok kişiden duyduktan sonra ameliyattan vazgeçtim gibi oldum tabi sağlık sorunlarımda var burun içimde nefes almamı zorlaştıran bi kemik eğriliği var olmuşken ikisini olmak istiyordum ama fikirlerim sürekli değişiyor tamamen toplum algısı olduğunu düşünmeye başladım kendimizi sosyal medya gibi yerlerden başkalarıyla kıyasladıgımızı her çıkan şeye ayak uydurmaya başladığımızı düşünüyorum peki sizin bu konuda fikirleriniz nelerdir kadınlar olarak fikirlerinizi almak istedim ve tabiki estetiği de karşı değilim bazılarına gerçekten dozunda yapıldığı sürece cok cok yakıştırıyorum ☺️