maalesefxx belladonna evet kesinlikle zaten sırf görsellik için bıçak altına yatmaya cesaret edemem ama sağlık sorunu olduğu için ikisini birden halletmeyi istiyordum
maalesefxx Eskobar beni çevre çok etkiledi önceden burnunu yaptırsan çok daha iyi olur diyorlardı şimdi yüzüne yakışıyor burnun diyolar insanları memnun etmek zor herseyi kendimiz için yapmalıyız ben oyuzden aradayım
Eskobar maalesefxx bazı insanlar kendi mutsuzluklarını memnuniyetsizliklerini başka insanlardan çıkarmaya bayılıyorlar
ikiprensesannes Valla canın nasıl isterse bence cesaret isteyen bir karar şahsen asla cesaret edemem 😶
cinkokarbonpil maalesefxx çok rahatsız değilsen sen bilirsin tabi ki yaptıran arkadaşlarımın burnu çok güzel ya ben de istiyorum yaptırmak gülse birselin burnu gibi burnum😝 nefes de güzel almıyorum o yüzden yaptırmak istiyorum
maalesefxx cinkokarbonpil eskisi gibi gözüme batmıyor ama yaptırmakta istemiyo değilim evet çok güzel olanlar var gerçekten ve hiç yakışmayanlar da var ☺️
bukii27 maalesefxx yadırgamıyorum çünkü benim burnumda güzel olmasaydı yaptırabilirdim ama çok şükür çevremdeki herkes söyler fındık gibi burnun var anneden doğma estetiklisin diye 🧸🤷🏻♀️