banu22 Ashley aç aç uyuyamıyorum ya deyip kendimi o psikolojiye sokuyorum karnım doyunca uyurum diyerek kendimi rahatlatıyorum yedikten sonra dönüp duruyorum yatakta 😂
hawiinnazz Benim hiç sevmediğim ve bir türlü vazgecemedigim huyum kararsızlık maalesef.bazen en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diye kendimi avutuyorum sonra onun içinde pişman oluyorum
bukii27 banu22 temiz ev kafasından çıkamıyorum gece yatarken bile temizleyip yatıyorum birde insanları kırma korkusu kafayı yedirtecek bana
banu22 bukii27 bence o bizde çocukluk travması ya bi hastalık vs. olursa millet evi pis görmesin diye aşılıyor annelerimiz 😂 Empati kurarsın da o kadar da düşünme aman o kırılmasın bu gücenmesin diye diye kendini üzersin 🫤
Ashley banu22 fjfkfkfk aç olarak uyuyorum ki sabah erken kalkabileyim 😂 tok karnına kalkmak zor oluyor
banu22 Ashley hahahah😂 bunu deniycem velhasıl kelam ondan kalkamıyorum 😂 gerçi benim bıcırık uyandırmanın her türlü yolunu buluyor 😂
lanjalee banu22 birine sinirlenirim mesela görmek istemeyecek kadar kızarım sonra yanyana gelince iki yüzüme gülüp sohbet etmeye çalışınca hemen geçer 🤦🏼♀️bu huyum değişsin isterdim cidden enayi gibi hissettiriyo bana bazen
Moonlight_ banu22 ayy yara olan bir yerim kabuk baglayinca onu yoluyorum mesela yine yara oluyor ve yine yoluyorum 🫣 canimin acimasi zevk veriyor galiba😂
banu22 Moonlight_ 😂😂 ya ne kadar ortak noktalar çıkıyor ortaya bende yaparım iz kalınca da üzülürüm 😂mazoşistlik de varsa demek biraz bizde 😂😂
banu22 lanjalee yok kız deme yinede öyle boşver biz eski kafalı düşünelim 😂 hem anlarsın ya kim samimi kim bu huyundan faydalanıyor ona göre koyarsın tavrını 😂
Moonlight_ banu22 ama bi zevkli oluOr kiii🤣 kulagimin arkasi yara oldu altin küpe haric digerleri alerji yapiyor bende ufacik seyi yola yola büyüttüm az önce yoldum yine bide krem sürdüm bi daha yolmicam diye bakalim tutabilecekmiyim🤣
banu22 lanjalee 😂😂 güldüğüme bakma sinirlerim bozuldu çakarım haaa ağzına de 😂 Olsun bee 3 günlük dünya kindar,nemrut bişey olcağına gül böyle ☺️ çoook ciddi bi sorun olmadıkça tabi o zaman bir deve kadar kin tutabilirsin😂