banu22 lanjalee 😂😂 güldüğüme bakma sinirlerim bozuldu çakarım haaa ağzına de 😂 Olsun bee 3 günlük dünya kindar,nemrut bişey olcağına gül böyle ☺️ çoook ciddi bi sorun olmadıkça tabi o zaman bir deve kadar kin tutabilirsin😂
banu22 ikiprensesannes eeee 2 prenses annesi kolay olunmuyor ☺️ bütün hormonlar değişiyor kolay mı bende kendimi gaddar bişey sanırdım anne olana kadarmış 🫣😅 şimdi en saçma bişeye bile saatlerce ağlayabilirim 😂
Ashley ikiprensesannes ayyy o bende de var. Olmadık yerlerde ağlıyorum ve buna engel olamıyorum ya çok sinir oluyorum kendime niye ağladın şimdi diye 😥 biz bu sulu gözlülüğü nasıl yeneceğiz 🤔
banu22 Yetoooooooyaaaaa 😂 bir an üşenip kelimeyi tamamlıyamıycan sandım🤪 ay bende azcık üşenmek istiyorum ya aksine herşey aklımdan geçerken olsun istiyorum çok aceleciyim bu da çok zor telaşe memuru ben 😂
ikiprensesannes banu22 kesinlikle öyle 😍🥰 ay hiç sorma hele ben ay ben kim ağlamak kim sulu gözlü olmak kim derdim şimdi dışarda kedi 🐈 görsem tek başına bunun anasıda yoktur diye düşünür ağlarim🤦🥺
Moonlight_ banu22 ama bi zevkli oluOr kiii🤣 kulagimin arkasi yara oldu altin küpe haric digerleri alerji yapiyor bende ufacik seyi yola yola büyüttüm az önce yoldum yine bide krem sürdüm bi daha yolmicam diye bakalim tutabilecekmiyim🤣
banu22 Moonlight_ 😂😂 hayır kremi emsin biraz kabuk tutsun elin yine oraya gidecek 😂 yine yolacaksın nerden biliyorsun diye sorma 🤭🤭
Moonlight_ banu22 bingooooo 🤣 sen ben olabilirsin askim🤪 Ama artik birakicam iyilessin kendime baska yara bulmam lazim 😅
wolume banu22 birşeyler yiyip içerken telefondan veya TV den birşeyler izlemem lazım, dizi fln izlerken de birşeyler yemem lazm tok olsam bile yerim yoksa keyfini almam anlamam izlediğim diziyi
Mihrisultan banu22 gece yemek yemek tüm gün yemek yemeyen ben gece yemek yemeden uyuyamıyorum bu en çok doğumdan sonra sıklaştı 🤔🤣
banu22 Mihrisultan işte 2 üstte dedim mutfakta tıkınıyorum diye 😂 hamilelikte başladı sabahları bulantıdan bişey yiyemezdim öğlen de iş yerinde geçiştirirdim 😂 geceler bizim😂😂
banu22 ikiprensesannes keşke 🥹 kafanda kötü senaryolar kurup ağlıyor musun yoksa o ruh hastası sadece ben miyim 🫣
ikiprensesannes banu22 kız kurup kurup kocama sarıyorum yada kızıma bişey olacak diye tutturuyorum ay tövbe tövbe 🥺
banu22 ikiprensesannes bende yapıyorum bunu ya ama etkileniyoruz yaşanan olaylardan savaş çıksa deprem olsa ne olur ne yaparım nasıl korurum ya uyurken olursa 😐benim kız kıpır kıpır odadan odaya gezip duruyor kocam dur bekle gelicek şimdi diyor da ben o arada elini çekmeceye sıkıştırsa mutfakta sandalye üzerine düşse bir sürü şey geçiyor kafamdan sonra kocamla ben başlıyoruz rahat ver şu çocuğa bu kadar sıkma şu çocuğu diye girizgaha başlıyoruz 🤭😂😂
ikiprensesannes banu22 aha bu ben kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz oraya gönderirken en az elli kere arıyorum nerde napiyo ne zaman gelecek diye valla eşim de abartma diyo ama nafile elimde değil başka odaya girse dediğin gibi kafamda kurup kurup duruyorum 😂😂