dnz23 İyi geceler herkese 🙃 Kızlarım şimdi kocalarımızın bir tane sevmediğimiz bir tane de sevdiğimiz huyunu, özelliğini yazalım ne dersiniz? Ben başlıyorum; 😡 Aşırı kararsız, dakikada fikri, duygu durumu değişebiliyor 😍 Merhametli, temiz kalpli
bitterdelisi24 dnz23 sevmediğim huyu herseye eleştiri yapması :) sevdiğim huyu ; kalbi çok temiz, çok iyi bir insan.. kimse için kötü düşünmez 😇
bukii27 dnz23 -Çok çabuk sinirleniyor hemende geçiyor saman Alevi gibi -Sayamayacağım kadar güzel huyu özelliği var mesela bu saat olmuş canım mısır istiyordu 1 dememle gitti aldı bu ve buna benzer çok özelliği var 😂🧸Ama en güzeli özeli beni hep özel hissettirir ve ailesine karşı bile bürünmediği kişiliği benim için bürünüyor ve çok güzel çok merhametli bir baba oğlumuz icin yapmadığı yapamayacağı şey yokk ölsem asla gözüm arkada kalmaz galiba ben yanığım bu adamaaa yaaa😍🫶🏻
dbk50 dnz23 aşırı işkolik , gamsız , geleneklere çok düşkün 🥴 evladına çok düşkün , herşeyin en iyisini almaya bayılır , merhametli 🫶🏼
kleopatranizzz dnz23 sevmediğim huyu takıntılı olması 🫤 Sevdiğim huyu ise aşırı düşünceli olup bi dediğimi 2 etmemesi ♥️🤣
Senanur-35 😡Aşırı savurgan, aşırı cömert , maaşına el koymasam 1 günde bitirebilir. + ikizler burcu 🥲 😍 ağzı güzel laf yapar , bir anda göklere çıkarabilir beni 🔥
dnz23 Senanur-35 ikizler burcu < terazi burcu 😂 yemin ederim terazi de zor ya mahvetti kararsızlığı beni 😂😂😂
banu22 Sevmediğim huyu tartışma sırasında çocuk gibi küser bir sonuca bağlayamayız😐 Sevdiğim huyu beni ve kızını kimseye ezdirmez merhametlidir ve elinde avucunda ne varsa ailesi için evi için harcar ☺️
dnz23 banu22 eşinizin sizi savunması çok güzel bir şey bence 🙏 benimki kötülemez ama “sen kendine laf getirmiyorsun yeterince savunuyorsun” dediği için bu duyguyu bilmiyorum 😂😂
banu22 dnz23 biz altlı üstlü oturuyoruz kayınvalidemle en çok nereye gidip geldiğimizi merak ediyor yanlızken anlarım bizim gelin nerelerde geziyor diye düşünür ama kocamlaykende öyle 😂 anne nikahlı kocası benim bu kız sadece benimle evlendi bana bile hesap vermesine gerek yok ben bu kadar sormuyorum diyor insanın gönlü hoş oluyor yoksa ben söylerim oraya buraya gidiyorum diye ama böyle yapınca da bi koltuklarım kabarıyor ne yalan söyleyeyim 😂😂
ikiprensesannes Çabuk sinirlenmesi 😤 iyi huyları maşallah saymayacagim kadar çok bana karşı 😍 çünki o benim kocam 🤭 kocam da kocam ❤️
dnz23 ikiprensesannes erkeklerin geneli çabuk parlayıp çabuk sönüyor galiba ya napalım öyle kabul edelim 😂
dnz23 banu22 😂😂😂 ay evet cidden güzel laf söylemiş yani, benim canım kaynanam bebeğimin üstünde yeni bi kıyafet görünce bile soruyor nereden aldın ne kadara aldın ne zaman aldın kız meraklılar ne yapsınlar 😂😂
banu22 dnz23 evet evet aynısı bu Kayınvalideler seri üretim 😂 hıııı bu yeni mi diye yarım ağız böyle bir soruş şekli yada ben bunu görmedim yeni mi yani herşeyi alıp başta göstermek gerek herhalde 😂 yada 40 yılda bir bişey aldığında fiyatını söylemeleri 🤭
dnz23 banu22 bunların hepsi zamanında kendilerinin yaşamamış olması, yazık. Geçen bana anlatıyor işte eşim bebekken ona güzel bir kıyafet almış “çalışıyordum, çok güzel kıyafetler alıyordum” dedi. Ben de çalışmıyorum ben ama ben de çok güzel kıyafetler alıyorum dedim 😂 kız seviyorum da aslında ama bazı tavırları sinir ediyor beni yoksa severim iyidir hoştur ama, aması var işte 🤷🏻♀️
dnz23 bitterdelisi24 yok eşim terazi en yakın arkadaşım ikizler kuzenim ikizler hepsi birbirinin aynısı 😂😂