Medusa dnz23 Hahahahshhs yok benimki akrep😂 Terazi erkeği tanımıyorum ama kadını tanıyorum, biri benden beter diğeri normal😂 Benim yükselenim de ikizler🚬
Mihrisultan dnz23 sevmediğim huyu aşırı sinirli herşeye bağırıp çağıran 😡 Sevdiğim huyu kus kalamaz ben sinirliysem beni mutlu etmeye çalışır 😍🔥
dnz23 Mihrisultan küs kalmamak en güzeli aslında 🥰 ay evet eşim de hemen parlar ama erkeklerin siniri çabuk geçiyor genelde 😄
Medusa dnz23 Çocuktan önce aşırı kararsız ve fikir değiştiren biriydim, doğumdan sonra çat çat karar verir uygular oldum kendime sabrım yok😂😂
Demokrit dnz23 Kocamın kötü huyu: çabuk sinirlenir,hemende söner 🔥İyi huyu:çok iyi bir baba ve eş,iyi bir insan,beni ve kızımızı çok seviyor ve değer veriyor.Bize hep sen benim kraliçam,oda benim minik prensesim der🔥♥️
Medusa dnz23 Ama hala ruh halim fazlasıyla değişkendir. Eşim geçen diyo ki kaç sene oldu ben bile hala alışamadım sen iyi gidiyosun böyle😂😂
dilhun bukii27 canim yazmişsin ya sayamiycağim kadar çok diye iyi yönlerine bwnde aramizdan birinin doğru adami bulmasina sevindim demek istedim