HilyaNevam22 Kızlar adete 1 hafta varken arkadaş korumasz ilişki yaşamış eşi birsey olmaz demiş birde 6 aylık bebisi var süte güvenmiş ben az da olsa riski var diyorum arkadaş yok diyo size sormak istedim
kahkaha HilyaNevam22 selam canım.. korunmasız ilişkiyle hamile kaldım.. üstelik kızım daha 1.5 yaşında 😭 12 haftalık oldu bile nasıl oldu anlamadım 😞
HilyaNevam22 belladonna benim tutmuyo mesela bnmde 1.5 yasnda kızım var nasip işte ama inşallah onunda tutmaz evladı küçük
belladonna HilyaNevam22 ya o da şans mı desem ne desem bilmiyorum arkadaşımın tuttu mesela ki o korunuyordu da
HilyaNevam22 belladonna ya işte demekki şans bnde kzmla bir büyüsün dedim 2.olursa ama yok artk saldm bende bide çok istemiceksin Bn onu anladm
belladonna HilyaNevam22 İstersen olmuyor bence 😅 İnsanın başına neyi istemiyorsa o geliyor, bir şeyi ne kadar istersen istediğin zaman değilde akışına bıraktığın zaman oluyor 😊
HilyaNevam22 belladonna simdi is haberi bekliyorum bebek değil ama bilmiyorum bakalım göreceğiz canım benim gerçekten oyle bu aya kadar olsun dedim artk olmaz dedim ise girip calsaym bir süre ne yapalm bakcak kişi varken calsaym dedim oda nasip işte :)
belladonna HilyaNevam22 İnşallah en çok hangisini istiyorsanız hangisi sizin için hayırlı olacaksa o olsun canım 😊
HilyaNevam22 kahkaha benim yine olmadı saldm artk bnde istiyordum ama olmynca olmuyor ne güzel.ikisi bir büyürler en merak ettiğim ama nasip iste canım