• Gündem
  • #epstein davası yeni ifşalar

Lanetlenmiş ve dünyanın başına bela olmuş Yahudiler… Sinagoglarında bebek ve çocuklara işkenceler edip kanlarını kullanıyorlar ki. Sinagoglarda yeraltında kanlı yataklar bulundu. İşin en civcivli kısmı o bayıla bayıla izlediğimiz hollywood starları gençleşmek adına bu çocukların kanlarını enjekte ettiriyor kendilerine. Çok acayip bir endüstri kurulmuş!! Midem bulanıyor bu dünya düzeninden.

Bu floodu okuyup konuya daha hakim olabilirsiniz.

Hala MC donalds yiyen varsa ve bana ne boykottan ben Arap değilim diyorsa. Buyursun afiyet olsun ama önce insan olsun.

Cicekliperde aslında sorun çağda değil sorun insanlıkta. Bu çağda sadece iletişim kanallarından dolayı çoğu şeyden haberdar olabiliyoruz lakin her şeyden değil. Hala da haberdar olmadığımız belki bir çok şey vardır. Biz bu zulümleri görmeye mecbur kalıyoruz artık. Bu yüzden zulme sessiz kalmamalıyız.

ZRaporu Takip ediyorum ben de. O kadar korkunç o kadar mide bulandırıcı şeyler çıkıyor ki artık insan ne tepki vereceğini şaşırıyor ya

ZRaporu Kanım dondu, sadece pedofili kelimesini duymak tüylerimin ürpertmesine yetiyor. Son on yılda ülkemizde 150 bin çocuk kaybolduğu ve bunların en çoğunun da Antep’te olduğu bildiriliyor tüik verilerinde. Sadece 2023 yılına ait 42 bini.
          Bu haberlerin sadece twitterda gündem olması can sıkıcı. Fatma Şahin bu ülkenin milli güvenlik sorunu. Yargılanmazsa batsın adalet.

ZRaporu
            İyi ki cehennem var iyi ki..
            Bu pisliklere cehennemden başka bir yer yakışmaz.
            İnsanlık gidiyor..

ZRaporu Bir kaç yıl önce Esra Erol’un programına hep çocuğunu yada ailesini aramak isteyen insanlar çıkmıştı. Hastanede çocuğunuz öldü diyerek başkasına satılan ve İncirlik Üssü’ndeki Amerikan askerlere satılan çocuklar. Bir aile çocuklarını buldu hani iki yada üç kız kardeş büyümüşler serpilmişler değişmişler hem dinleri, hem dilleri… Türkiye’ye gelmek istediklerini söylediler. Buradaki öz aileleri ile ekranda bakışıp ağlayabildiler sadece. Ne kadar üzülmüştüm bu olaya.
            Yıllar evvel insanların bilinçsizliğinden cahilliğinden yoksulluğundan faydalanılmış. Daha iyi yaşam hakkı sunmak için aile kendi evladından feragat ediyor. Kim bilir o zaman da belki binlerce çocuk bu sinagoglarda pedofili kan emicilerin zevki uğruna bu kanlı yataklarda işkence gördü. Allahım yüreğim çok acıyor…😫

zarifhanim ve bu kadın eski aile ve sosyal politikalar bakanı.. Düşünsene yurtlardaki çocuklar bu kadının yönetimi altındaydı. Neler oldu bu çocuklara acaba?

ZRaporu sessiz kalmamalıyız kesinlikle 👍 ama bunu bütün dünyaya yaymak gerek. Yani küçük dalga büyümeli. Yoksa olacak iş değil. İnan tv bile açmıyorum. Dayanamıyorum.