zarifhanim şu an ana akım medya üç maymunu oynuyor. X olmasa kimsenin bir şeyden haberi yok. Kimse araştırmaya cesaret edemiyor. Kötünün güçlü ve arsız olduğu bir dünya.
#epstein davası yeni ifşalar
Rabbim zalimlere fırsat verme
Şeytanın şerrinden koru
Şeytanlaşmış insanların şerrinden koru.
Şurada belkide ömrümüzü yarıladık. Çocuklarimizi bu kirli dünyaya bırakıp gitmek kanıma dokunuyor. BiZ göçüp gideceğiz ya torunlarımız neler görecek korkunç şeyler bunlar. 😩😩😩
ZRaporu
Cicekliperde Yıllar önce babamın amcasının da hastanede doğan çocuğuna öldü demişler, ölüsünü bile göstermemişler. Kadın çocuğunun sağ olduğunu görmüş halbuki. 80li 90lı yıllar herkesin çevresinde duyduğu bir haber. Annem en büyük ablamı ilk doğumu olduğu için hastanede doğurmuş. Böyle haberler çalkalanıyormuş. Acım vardı yorgunluktan ölecek gibiydim ama gözümü bile kırpamadım o bir günde, uykuya dalarsam ablanı götürürlerse diye. 5 kız kardeşiz. Büyük ablamdan sonra korktuğu için hastaneye gidememiş, evde doğum yapmış..
zarifhanim evde doğum yapmış..
Annem de korktuğu için beş çocuğunu da evde doğurmuş.Eve ebe gelmiş öyle yapabilmiş.
zarifhanim ya bizim de çocuk hastalanıyor. Hastaneye yatırılıyor. Annem arıyor işte iyi akşama çıkarın diyorlar. Akşam oluyor hastaneye gidiyorlar, çocuk öldü demişler. Annem hiçbir zaman inanmadı ama . Ve o yıllarda o hastanede böyle çok olay olmuş. Ankara desem anlarsın hangisi olduğunu
- Düzenlendi
Cicekliperde Annenin başından geçen bu olaya da çok üzüldüm. Geçmiş olsun dememin bir faydası da yok. Telefonla bağlanan yada programa satılan çoğu kişi aynı şeylerden bahsederek çocuklarını kaybettiğini anlatıyordu. O hastaneden bir hemşire ismini gizli tutarak böyle bir olay yaşandığı şahitliğinde de bulunmuştu. Bende öyle programlar pek izlemem bir gün iç çıkışı eve döndüğümde annem izliyordu denk geldim merak ettim. Kendisi de anlattı duyduğu şeyleri. Bu haber inşallah gündem olur bir çaresine bakılsa keşke diye iç geçirdim. Sonra bir daha duymadım. Kim bilir neyle susturuldu ne ile tehdit edildi o susan aileler..
sayee İşte bende anneme neden korkuyordun evde çekilir mi bu acı diyordum. Hadi ablamlar tek, biz ikizimle evde zor doğmuşuz. Sonra çocuk kaçırma olaylarından bahsettiğinde korktuğundan gitmediğini söylediğinde hak verdim. Yani o zamanlar anne olsam, böyle bir haber duysam bende öyle yapardım diye düşündüm.
zarifhanim Anneniz çok büyük fedakarlık göstermiş,ikiz çocuklarını evde doğurmayı göze alarak 🌺
Rabbim bütün çocukları korusun,iyi insanlarla karşılaştırsın 💜
Cicekliperde Ne kadar büyük bir acı,tahayyül edilemez.
ZRaporu Ben bu listeye yeni göz atıyorum. Eğer gerçekse Eminem, Madonna, Akon çocukken dinlediğim şarkıcılar, jim carrey severek izlediğim komedyenler arasındaydı.😳😳😫 Listenin çoğunun hollywood yıldızı olması, hepsinin çocukları konu alan filmleri veya gösterişli projelerinin olması.. ahh ahhh nasıl kandırılmışız, nasıl farketmemişiz..
zarifhanim o olay birden kapandı. Annemle babam da o dönem çok heyecanlanmışlardı. Ama maalesef. Annemin en büyük isteği o çocuğa kavuşmaktı. Göremeden de vefat etti . Bizde de hiçbir iz yok hiçbir belge yok. Elimiz kolumuz boş
zarifhanim Listedeki herkes iğrenç suçlara karışmış demek anlamına gelmiyor ama her şeyin farkındalar ve susmuşlar
ZRaporu İlkay alpgray diye biri vardı adam bunlardan bahsetmişti neler neler var dünyada zenginlerin zevkleri için insanları bir alana kitliyorlar 1 kişi hayatta kalıyor oda çıkarda ve anlatamadığım dehşet verici şeyler o kadar korkunç ki
Ayrıca Gaziantepte kayıp vakası çok fazla Müge anlıya bile o kadar çıkan oldu Allah kahretsin bunlar
Medusa İsimleri bu olayda geçtiği için yazdım. O adada müşteri olduklarını kanıtlayan bir delil yok elbette ama suçlununda aklandığı bir dünyadayız, suçları yoksa illaki kendilerini açıklamanın bir yolunu bulurlar. Takip edeceğim çünkü çok ciddi isimler var.
Cicekliperde İşte programa çıkan ailenin çocuklarını sanki sus payı verir gibi çıkarttıklarını düşündüm. Belki de Amerikan askerleri söz konusu olduğu için isimlerini temizlemek “bakın işte biz onları böyle bir yaşamdan alıp iyi bir aileye evlatlık verdik durumları gayet iyi” diye mesaj verilerek diğer kaybolan çocukların da peşine düşülmemesi için iyilik süsü verilmiş olabilir. Allah rahmetiyle muamele etsin annene. Hiç görmediğinizin kardeşinizin de durumu iyidir umarım 😢
ZRaporu Dünden beri mahvolmuş durumdayım. Aklım hayalim almıyor dün eşime dedim ki deprem anında ebkazda kalırsam çocuklarım benimle beraber ölsün diye dua edicem bu kadar pisliği hak etmiyorlar ben onları bu pislik iğrenç dünyaya getirerek en büyük kötülüğü yapmışım şubat depreminde antakyada kaybolan bir aile vardı asla hiç bir yerde bulunamadılar 2 yaşında kızlarıyla beraber ilk aklıma onlar geldi bu haberleri okyunuca Fatma şahin sorgulanmalı yargılanmalı o kadın bu olayın Türkiye ayağı kesinlikle
Cicekliperde Allahından bulsunlar allahım kalbim dayanmıyor
Afrodit amin inşallah 🙏
zarifhanim Müge bir kere söyle demişti hiç unutmuyorum. Hastanede kayvoldu , vermediler. Bunlar gerçek değil demişti. Ama gerçek