Bubenimoykumm belladonna Tarhana yayla çorbası mercimek çorbaları Şehriye çorbaları hee zaman yapılıyor bu çorba bana ramazanı hatırlatıyor o yüzden ramazanda menü leri biraz genişletiyorum. 🥰
belladonna Bubenimoykumm Bana da önerdiğinden bu yana aklımda ben de Ramazan ayına saklıyorum Allah nasip ederse ilk gün yapacağım 😊
Bubenimoykumm sayee Çok güzeldi haftanın 2 günü. Hem sofra kurup yiyorduk hem kalanları eve de getirebiliyorduk. Evlendikten sonraki sene gittim kiloları bu yüzden aldık 😁
lanjalee 2minnosannesi Buğdaylı yoğurt çorbası Soslu köfte , patates püresiyle Pilav Salata Tatlıyı da eşime aldırcam yapamicam bugün enerjim yok 🤗 Allah kabul etsin Hayırlı Kandiller herkese 🌺
Etipetito 2minnosannesi Bende oruçluyum Rabbim kabul etsin inşallah hepimize 🤲 Dün misafirim vardı etim arttı tavuk patates fln artti dolmam.arttı hepsi dolapta bekliyor ama canım sıcak sebzeli makarna istiyor bide yayla çorbası yapmak istiyorum bakalım kalkabilirsem yaparım 😅😊
2minnosannesi MedavikPastam Regaip kandili 3 ayları birbirine bağlayan gece istek ve duaların kabul olacağı gece🤲
TombulHatun 2minnosannesi Allah kabul etsin, domates çorbası Karalahana sarması Salata, Duyurulur bir yemek postunda evimdeyim misafirlikte değil @belladonna 😂