Bosaniyorum Thecansu net üç çeşit vardır çorba bir pilav çeşidi ve sulu yemek şeklinde, sulu yemek değilse yerine sote pirzola vs olur ayrıca yancılar olur çiğköfte, içli köfte salata meze tatlı vs gibi
Thecansu Bosaniyorum Ya sen benim gözümde böyle yalılarda oturan zengin bakımlı bir kadın gibi gözüküyorsun seni hiç yemek yaparken düşünemiyorum
Bosaniyorum Thecansu canım yok o kadar da yalılarda oturan biri değilim ☺🤣 ancak şükür refah seviyem yüksek ama yemrk yapmayı oldum olası çok severim ya yemeyi seviyorum ya o da etkili bence
banu22 Genelde çorba ,sulu yemek ve yanına pilav,makarna oluyor.Ayran , yoğurt,cacıkla tamamlanıyor kışın böylede yazın karpuz peynir ekmek bile olduğu oluyor 🤭
Susunbebekuyuyo Thecansu çorba + ana yemek+ salata tavuk varsa yanına pilav makarna türevi yaparım sulu yemek varsa yanına bir şey yapmam gibi
TombulHatun bitterdelisi24 ben sırf cevaplara yetişemem diye post açmıyorm, açmasınlar abi cevap vermeyecekleri postu kendi kendimize yazoyoruz birde adam yerine koyup uzun uzun yazıyoruz cevap yok başka postlarına cevap vermeyince şikayet etmeye başlarlar ama cönsöllük olsa cevap verirdiniz diye ağlamaya 😡
bitterdelisi24 TombulHatun valla bende sinir oluyorum kurban olurum ne güzel de yazmışsın uzun uzun 😂😂😂 gerçi hepimiz yazmışız ama neyse artık
Rouge Thecansu mutlaka en az 2 cesit olur ben tek yemek yemekten hic hoslanmıyorum salata da bana genelde zaman kaybı gibi geliyor ama seviyorum hic salata yapmasam mutlaka yesillik koyarım yemegin yanına .özellikle roka rokasız yapamam hatta işe falan giderken yanıma resmen roka alıyorum ya arabaya koyuyorum yemek kaplarımı bildigin roka yiyorum .corba karın asla doyurmuyor yemek öncesi yiyorsun doymuyorsun boş yani ne gerek var o zaman neden yedim 😂arada canımız özellikle isterse yapıyorum sadece..onun dışında makarna kalp ben makarnayı tek basına sıkılmadan yiyebilirim yogurtla aayyyy🫶
bitterdelisi24 dnz23 sende uzun uzun yazmışsın kıyamam 🥹😂 sorulu post olunca cevap yazıyorsun yani açıklıyorsun ama işte :)
daldakifindik Thecansu çocuk öğlen çorba içiyor diye her gün çorba pişiyor :) akşama otomatik çorba oluyor salata mutlaka oluyor, ( pilav, makarna, bulgur pilavı vs) haftanın 4 günü mutlaka oluyor kalan 3 gün sadece ana yemek çorba salata. Sadece pilav yada sadece çorba maalesef benim eşimin kabulünden geçmiyor 😂 asla doymaz zaten çocukta olunca besleyici porsiyon olması benim içinde önem arz etmeye başladı
TombulHatun bitterdelisi24 aptal gibi hissediyorum kendimi sonra kümse ağlamasn valla postları yorumsuz kalıyo diye ben unuturum yazarm bana hatırlatn ksra listedekileri 😂😂😂