• Öneri
  • OĞLUMA YATAK ARAŞTIRIYORUM...

Kızlar yatağımız montessori beşikti hali ile artık taşımıyo 2 yaşında. Artık yatak almak istiyorum kullandığınız yakın çevrenizde yatağından memnun olan varsa öneri bekliyorum. 8 9 yaşına kadar kullanabileceği baza tarzı falan olur mu bilmiyorum.

kargobant Ben montessori çocuk karyolasında yatırıyorum kızımı 80×180 ölçü gayet memnunum. Yatak baza düşünmedim çünkü hem yüksek oluşu hemde korumasız oluşu düşme tehlikesi açısından beni tedirgin ediyordu. Yani bazen ben veya eşim de kızımla beraber uyumak durumunda kalıyoruz yatmak istemediğinde bizi bile taşıyor. 8 9 yaşa kadar rahat kullanır 🤌🏻

kargobant 90*190 montessori kullanıyorum kızım doğmadan almıştım 5 sene önce iyi ki diyorum düştü derdim yok çok memnunum çatılı olanlardan sadece keşke çatısız düz bir model seçseydim tabi ben yaptırdığımda çok model yoktu

kargobant 2 yaşından beri arabaları çok seviyor biz almadık tanıdığımızda vardı arrık çocuk büyüdü istemiyor diye bize verdiler arabalı yataklarını 90-190 ebatında yere sıfır baza gibi yüksek değil yanlarında yarıya kadar koruma bariyeri var araba şeklinde olduğundan düşme durumu olmuyor yüksek olmadığından kendi inip çıkabiliyor ve biz de yanında yatabiliyoruz rahatça tavsiye ederim

kargobant çilekten bazalı aldık biz yanlara da 4 tane korumalik taktirdik evlenene kadar kullanabilecek tarzda

Ask_hosmus ay ben de bir benimki yerde yatıyor diye üzülüyordum 😆 park yatağı var ama hiç yatmadı gece aglayinca gelip yanına kırılmak da kolay oluyor

Ask_hosmus Şey yapabilirsin canım hani iki katlı montessoriler oluyor, alt bazayı da çekmece gibi çekiyorsun yatak oluyor. Üç çocuklu oda için en ergonomik yer tasarrufu sağlayan yatak düzeni bu şekilde olur sanırım. Ama kullanımını bilmiyorum yani memnun olan var mıdır artı eksi yönleri illaki vardır 🤭

kargobant Benim de çocuk odam yok, yatak odamıza beşik yerine 80×180 ölçülü yatak sığdı. Beşik yerine özel ölçü verip bu şekilde montessori yatak da yaptırabilirsiniz. Ona da yerim yok derseniz yere yatak alarak yatırmak büyüyene kadar tek çare gibi.

Baza alcaz sanırım korumalık takıp

zarifhanim ben ondan düşündüm evet ama ben bu normal yatak olanlara bakmıştım Montessorinin o yatağına bakmadım , aman eşime diyorum yatak alalım gidicez zaten diyo 😂😂bu gidicez lafı beni deli etti artık eve eşya almıyorum sırf bu yüzden 😂😂 yatak odasının dolabına 5 kişi eşyası sığdırmaya çalışıyorum bildiğin heee kızı da unuttum 6 kişi olcaz😂😂

Ask_hosmus Size bir yatakhane lazım o zaman biraz daha sabır. Gidince böyle bir yere denk gelirsin umarım kyk yurdu gibi anca yerleşirsiniz 🤣🤣

kargobant ben yataş milky bebek serisi var süt ipliklerinden üretilmiş bir yüzü 0-2 yaş bir yüzü 3-6 yaş omurga destekli özel bir yatak onu aldım yatağını da 70/140 beyaz demir korkululları da 70 cm