Medusa sayee Evet, sen anlatmadan seni anlayan insanı bulmak da önemli. Ben eşime bakınca bile anlıyor o söylüyor ben ağlayıp anlatıyorum sonra🥲😂
Deleted33 sayee susmak ve yalnız kalmak en güzeli benim için çünkü beni benden başkası iyileştiremez🌸
lanjalee sayee susarım sonra güzelce bir ağlar uyurum , uyandığımda kaldığım yerden yaşamaya devam . Bana uyku iyi geliyo 😊
sayee lanjalee Kendi şifamızı keşfetmek,senin şifan uyku ile oluyor demek ki 😊 Anne olduktan sonra uykuyu unuttum 🥲
lanjalee sayee anne olduktan sonra bende unuttum uykuyu şimdilerde canım sıkılınca ağlamak bile lüks benim için kaldı ki küçük depresyon geçireyim hehh mümkün değil 😊 ama normalde bebekten önce öyleydim uyumak şarj ediyo beni 🤗
kleopatranizzz sayee kendimi bildim bileli böyle annem bile kapalı kutu der hep ne yaşarsam yaşayayım benimle kalır. Eşime bile anlatmak istemem
sayee kleopatranizzz Kimseye anlatmak zorunda değilsin. Yazabilirsin. Yaz sonra da yırt o kağıdı ya da yırtma ama içinde biriktirme…
kleopatranizzz sayee çok haklısın bunu deneyeceğim belki böyle yapınca hergün olan baş ağrılarından da kurtulurum