sayee belladonna Sadece ertelemeyi, saklamayı sevmiyorum. Ertelenmemeli de ama bazen saklamayı tercih edenlerdenim 😊
sayee Bubenimoykumm Burda kimsesi olmayanlara Rabbime yönelmeyi tavsiye edebilirim. Ne muazzam bir tavsiye 🤌🏻😊
MedavikPastam sayee Şimdiye kadar ne yaralarımı konuşmaya izin verdiler, ne ağlamaya, ne göstermeye… O yuzden hep yalnız kalarak susarak saklaya saklaya iyleştirdim kendimi.
sayee MedavikPastam Kendi kendine iyileşen insanlardan korkun diye bir cümle okumuştum 😊 Sen çok güçlüsün 🌺
MedavikPastam sayee Öyle korkulacak biri değilim aslında, kendimi güçlü de hissetmiyorum aksıne çok yıldım. Ama teşekkür ederim yinede çok iyisin❤🌸🙏🏻
Medusa sayee Ben yalnız kalmayı, kabuğuma çekilmeyi tercih ediyorum. Kendi içimde halledemezsem o zaman beni anlayacağını düşündüğüm biriyle konuşuyorum
Medusa sayee Evet, sen anlatmadan seni anlayan insanı bulmak da önemli. Ben eşime bakınca bile anlıyor o söylüyor ben ağlayıp anlatıyorum sonra🥲😂
Deleted33 sayee susmak ve yalnız kalmak en güzeli benim için çünkü beni benden başkası iyileştiremez🌸