fatima19
9 ay 10 gün süren doğum hikayem🫀
41 hafta giriş yaptığım halde sancım hiç yoktu sanki hamile değilmişim gibi hissediyordum kendimi ara sıra yalancı sancılar dışında bir sancım yoktu çekmedim kızımın haraketleride azalmaya başlamıştı dolaylısıyla bizde korkup doktora gittik 17 Mayıs 2022 nst bağlandı sancım çıkmadı hemşire senin neden hiç sancın yok dedi bana ve damar yolu açıp yatışı mı verdiler 41 hafta 1 günlük iken sabah 7.8 saatlerin de bir ıslaklık hissetim hastane odasında hemen WC gidip baktım ve suyum gelmişti ardından kanlı nişanım geldi ve ben çok korkmuştum hiç birşeyi bilmiyordum 😄 hemşire çağırdım gayet normal birazdaha bekleyeceğim dedi epey zaman geçti 5 dk arayla sancılarım yükselmeye başladı nst bağlandı açılmama bakılıyor fakat açılmam hep 1 parmak ucu kadar açıklığı olduğu için normal doğum yapamadım aslında hep normal doğum istedim fakat nöbet hastalığım olduğu için imkansızdı sezeryan için sıra bekledim sancılı halim ile ve sezeryan sırası bana gelmişti hem korku hem heyecan ile ağlayarak gittim bekleme odasında daha çok ağrım artı ve dayanamayacak bir hal aldı sancılarım sıra bana gelmişti ameliyata girmek için masaya yatırdılar hazırladılar ve derin bir uykuya yatırdılar ben kendime geldiğimde herşey tamamlanmıştı acımdan eşimin adını sayıklarak ağlıyorum bir yandan da :) eşim ise her zaman desteği ile yanımda oldu sağolsun kızımı göğsüme verdiler fakat sütüm yoktu kızım 3 gün boyunca aç kaldı mama vs biberon tutmadı ayrıca kolik bir bebekti son gün doktorum geldi ve artık taburcu oluyorsun kendine iyi bak dedi ve 2 kişilik çıktığımız eve 3 kişi olarak geldik🫀
Tabi ondan sonrası zor bir süreç oldu benim için kendimi çok kötü hissettim kendi işimi göremiyorum eşim üzerimi giydiriyor diye çok ağlamıştım zoruma gidiyordu çünkü 😄 18.05.2022 dünya ile tanıştı bebeğim 🫀
(Ekleme ) yatışım verildiği zaman hiç bir eşyam yoktu yanımda acelen kaynanamı aradım ve eşyaları rica ettim sağolsun çantamı açıp eksik ne koyduysam tamamlayıp puset dahili ile getirmişti hasta haliyle benimle kaldı günlerce hasta yemeği yiyemedigi halde git dememe rağmen altıma kadar değiştirdi giydirdi 🥺