fatima19 Tam 40. Hafta 🥹 aslında gittiğim ve çok memnun olduğum doktorum 38 de sezeryanla alalım dedi kurban bayramına denk geliyordu 40. Haftam bende aa sezeryan istiyor diye doktor değiştim 🫠 neyse daha önce gitmiştim bir iki kere o doktora . Açılmam yok sancım yok bekleyelim bayramdan sonrası için zaten bişey olursa bayramda gelirsin dedi ama gel gör ki bayram sonu 42 ye denk geliyor ve devlette bile 41 de alıyorlar. Bende kontrole gitmeden 2 gün önce rüyamda bebeğimi beşiğe bırakıp uyuduğumu kalktığımda evde hiç bir yerde bulamadığımı görüyorum . Neyse kontrolden çıktık ama aklımda hep bu rüya ev ile hastane arası 2 dk . Eve dönerken direk eşime dedim ki ben asla beklemem sezeryan olacağım . Hemde bugün . (Hep normal istiyordum ve deli gibi hareketler yapıyordum asla fayda etmedi bende o ayrı ) saçmalama bekle dedi ama ben çoktan ilk doktorumu aramıştım . Yarın yapalım dedi hayır bugün yapalım lütfen dedim e gel o zaman testleri yapalım alalım dedi. Ay bi heyecan bi telaş ❤️😂 derken 15:45 geldi bebeğim 🥹🔥 ama hemen bi gösterip götürdüler garip garip hırıltılar geliyordu ama ben normal sanıyordum çok sakindi doktorlar. Dikişler dikilirken ay babası görünce ne tepki verdi diye hayal kuruyorum bi yandan bi yandan hızlı olun hadi merak ediyorum diyorum falan . Bi çıktım eşim arkadaşım kapıda bebek nerde diyorlar 😔 eee gitti o siz burda benimi beklediniz diyorum bende saf saf . Meğerse ciğerleri su toplamış ve durumu kritikmiş. Bana belli etmemişler doktorlar. . Kimseye haber bile verememişler . O an dünyam yıkıldı . Yürüyemiyorum, uyuşuğum , kızımı göremiyorum ve elimden hiç birşey gelmiyor . Gece yarısına kadar göremedim . Sonra gördüm ağzı burnu hortum kolları iğneli 😢 helak oldum tam anlamıyla ve doktorum beni kontrole geldi dediği tek şey iyiki geldin . 5 gün sonra kavuştuk 🐣💕 Şuan koskoca 6 buçuk aylık ve bıcır bıcır 🥲 biraz hüzünlendim yine bak