Fatgi_ HurremSultan bu yoruma çok özür dilereyerek baya güldüm başa 0 eklemeyi unutmuşsunuz yolda geleni görmezden gelmeyelim lütfen 😇🤣
Fatgi_ fatmaa üstüne görme gibi bir durum bu sanki. Test yapmanız gerek ki bence pozitif çıkacak.. Pozitif çıkmazsa bir kadın doğuma görünmekte fayda var. Allah gönlünüze göre versin 🙏
Fatgi_ HurremSultan yok ağlamayınn yaaaa vardır bir nasibi 😇 Allahın sevgili kulusunuz demekki emanetleri çoğaltıyor diyelim 🥰
HurremSultan Eskobar orası sıkınti işte kanka 🥲🥲 ilk pembelesiyor ya test o zaman belli oldu sonra test beyazliyor ya o zaman aşırı silikti. Yani kamerada çıkmadı bile dün attım resim. Sabah da böyle olmuş tam belli oluyor🥲🥲🥲
Eskobar HurremSultan bebek kıyafetleri bakmaya başlayabilirsin ozaman😂 İşin şakası bi yana sağlıcakla gelsin geleceği varmış onuda severiz ne yapalım Allah acılarını göstermesin
lanjalee HurremSultan Seni tekrardan Mom da görmeye başlarız yakında 😂 hayırlı olsun canım varsa da yani geleceği varmış demek ki sağlıkla gelsin yani 😊🥰
HurremSultan 2minnosannesi dur kız eşim hamileysen evden git diyor😂😂😂 saçlarıma niye dokunmadın diyorum vucudumdan sperm yururse napcam.diyor😂😂😂