HurremSultan Ask_hosmus diğer testi de yaptım yoo bence ya çıkmadı çizgi. belli olan şey t çizgisinin yeri sadece. Gebelik yok bence kuruma çizgisi🥲🥲😁
lanjalee HurremSultan hakkında hayırlısı olsun canım gerçekten isteyene versin Rabbim 😊 gönlünce olsun inşallah
HurremSultan lanjalee amiiinnnn rabbim isteyen bakabilecek olana versin inşallah 🤲 ben bakarım hamdolsun bakacak gücüm var ama ileriye dönük planlarımı sıkıntıya sokuyor işte 🥲🥲🥲
ikiprensesannes Senin yerine de strese girdik burda ay valla Allah yardımcın olsun inşallah yoktur 🥺 çok Zor valla o değilde o diğer testte niye iki den fazla çizgi var 🤭 bide benimde bu hamileligimde çizgi aynı böyle görünüyordu inşallah yoktur ya valla
HurremSultan ikiprensesannes cildircam ya her ay böyle.bir korku yaşıyorum nerdeyse bu testler benden ne istiyor😒😒😒
ikiprensesannes @belladonna hep bu kız mı ceksin bı tane de sen doğur yazık kıza kızın bebeleri küçük 😂😂😂
belladonna ikiprensesannes Aşkım benim bebeler de küçük 😅 Ben yaşlandım Hürrem daha genç, çıtır. Ben emekliliğime gün sayıyorum 😅
ikiprensesannes belladonna torunların bir dursun ama daha büyük anneleri bir iki tane daha dogursun sonra olmaz ama böyle😂😂
HurremSultan jomolokko bende ilk defa yapmıyorum ki ama napcam bilmiyorum ya🥲🥲 üçü de sonradan silik odlu🥲🥲
HurremSultan MedavikPastam kanki biliyorum sonradan belli oluyor çizgi. Kuruma diye düşünüyorum ama üç tane yaptım ucu de öyle 🥲🥲🥲