HurremSultan Ask_hosmus diğer testi de yaptım yoo bence ya çıkmadı çizgi. belli olan şey t çizgisinin yeri sadece. Gebelik yok bence kuruma çizgisi🥲🥲😁
Yasak_elma Ask_hosmus Geçengün kervanına beni katmaya çalıştın ben kaçtım kurtuldum😂Darısı @HurremSultan nın başına😅
TombulHatun HurremSultan ahh ahh aşkım inşallah test bozuktur Rabbim gönlüne göre versin. Prezervatife laf ettin sıkıyo acıyo bilmem ne al işte bak noldu 😂😂😂
HurremSultan TombulHatun kopsun kocamınki hamileysem😂😂😂 bı tutamadın demi.diyrum kapı sende diyir anlamsiz şekilde hamileysem.diye kavga ediyoruz😂😂😂😂 inşallah değilimdir🥸🥸🥸
Zamansiz_ TombulHatun aslaaaggg 👀 son alisverisinden sonra (onlarin birini attin bak sadece😶) 😂😂 sen dua et senin testde 3 cizgi cikmasin hahaha😂
HurremSultan lanjalee büyük boy alicam dkdkd anca paklar saçlarımı tarayamassam eğer huni yinede olsun başıma 😂🥲😂
TombulHatun Zamansiz_ yav onların çocukla ne işi var 😂😂 düzgün korunmaya çalışıyorm kaçamak yapacak cesaretimiz yok 😂 Allah isteyene versin 😂
LAVINIA__ HurremSultan bence kuruma çizgisi o. Bende yapmıştım akşam yokken sabah çıkmıştı ama yoktu bişey. O yüzden adetime 5 veya 6 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim daha çok yeniyse kaset testte çıkmayabiliyormuş doktorum öyle demişti.
BlackMamba_ HurremSultan Hürrem çiçeğim üstteki teste çizgi görünüyor birazcık Ama sen yinede bir kan tahlili yaptır en net ondan sonuç alırsın :)
Coolness HurremSultan net var 😅 acaba geceden beklettiğin için mi, tekrar test alıp yapmalısın hemen 😅
HurremSultan Coolness yaptım sabah yine aynısı oldu ilk başta yeri belliydi kurudukca da somrafam çizgi çıktı 😒😒😒😒
MedavikPastam HurremSultan Hamilemisin kanka? Bende düne kadar gergindim hamileyim diye adet oldum rahatladım fjdkdk
HurremSultan MedavikPastam kanki biliyorum sonradan belli oluyor çizgi. Kuruma diye düşünüyorum ama üç tane yaptım ucu de öyle 🥲🥲🥲
TombulHatun Ask_hosmus büyük konuşmuyom Allah isteyene versin olursa başım gözüm üstüne bile isteye yapmam 😂