rihannaa Ayyy 🫠 Benimde adetime 1 hafta kala bu testlerden yapmıştım silik çıkmıştı da öğrenmiştim… 🥲
bukii27 HurremSultan seni düşünüyorum benim bile başım ağrıyor benim oğlum 9 aylık korkuyorum her ay o yüzden adamdan uzaklaşmaya başladım ya ayda 1 ella atıyorum gaza gelince ama yinede her ay kan veriyorumm @TombulHatun dediği gibi olursa başım gözüm üstüne ama bile isteye yapamam 😂😂😂🫶🏻
HurremSultan kleopatranizzz öyle görünüyor kocam çok kabullenmiş ne gerek var 3 tane yaptin diyor şimdi de 🥲🥲🥲
LAVINIA__ HurremSultan ya testle bu kararsızlıkla olucak iş değil bu valla. Yarın git bir kan ver derim ben
kleopatranizzz HurremSultan aşkım hakkınızda hayırlısı olsun. Sonucu ne olursa olsun üzme kendini dilerim istediğin gibi olur,ama bu ay da yırtarsan bundan sonra sağlam korunun derim.
LAVINIA__ HurremSultan belki yok kendini boş yere strese sokuyor olacaksın çok karmaşık çünkü baksana. Yani Allah’ın takdiri varsa da önlemini alırsın
HurremSultan Eskobar kız öyle yapıyoruz zaten. Sadece bazen ilk başta takmadan biraz seviştik birde arada kaçamak yaptık sırf eşim için oldu ilsiki hemen oldu bitti sevisme falan yok geldi çıktı 🥸🥸 of valla çıldırtacm
HurremSultan belladonna ben çıkamıyorum malesef yarın oglumma bisiler alcam gorumcemi arayıp yalvardimm bize gel kızıma bak da alışveriş yapayim diye🥸🥸🥸