HurremSultan yavrukus o kadar haklsiin ki inşallah yoktur ya 🥲🥲 millet neler ediyor.bu kadar kolay hamile kalınır mı ya
yavrukus HurremSultan inşallah yoktur eğer istemiyorsan ve gerçekten millet korunmuyor hamile kalmıyor ilk ilişkiden hamile kalan da var işte seninki hemen tutuyor heralde 🙄 😂
HurremSultan MedavikPastam değil galiba ben korunma işine acamiyim duymak yetmiyormuş korunurken🥲🥲 ben hiç korunmadim ki anasini satım uaw
LAVINIA__ Peki peride ailesi olarak hürremin hamileliğinin sonucunu dört gözle beklemek ahahahah 😂😂😂 inşallah hayırlısı neyse o olur senin için HurremSultan
HurremSultan LAVINIA__ buranın bı hurremi var oda askhosmus😂😂 o doğuruyor hepimizin yerine. Ben güzel haberler vericem eminim😂😂
LAVINIA__ HurremSultan ya testle bu kararsızlıkla olucak iş değil bu valla. Yarın git bir kan ver derim ben
Yasooo HurremSultan sabah yapılan test daha gerçek sonuç verir diğer türlü gün içerisinde tukettigin sıvılardan dolayı vs var olanı yokmuş gibi gösterebilir henüz kanda betaHcg değeri çok yüksek olmadığı için.
kukuliiiii HurremSultan hamilesin gözün aydıııın allah analı babalı büyütsüün kızlar hediyeleri hazırlayın bu sefer küçük sülüman geliyo🤣🤣🤣🤣 test bozuk derdimde yavrucum hepsinde var be
Yasooo HurremSultan testi atmadiysan idrar damlattigin yere su damlat silinirse kuruma cizgisidir zaten bi arkadasimin testi de hemen çıkmamıştı uyuyup uyanmış ve çizgi belirmisti hamileydi ama kalp atışı olmadığı için ilerlemedi kürtaj oldu