Hamur yoğurma makinesi alıcam kullananlar memnun olduğunuz marka ve modelleri yazar mısınız 🫶🏻🌸
Hangi markayı önerirsiniz?☘️
Senanur-35 Ben Karaca aldım henüz kullanmasam da 😂
Senanur-35 Ben de karaca kullanıyorum,annem de kullanıyor çok memnun 😊
Senanur-35 Emsan Bella Gusto kullanıyorım 2 sene olmuştr heralde çok memnunum en son dün kullandm 🙂 işimi görüyor
- Düzenlendi
Teşekkür ederim Karaca veya emsan almayı düşünüyordum. istediğim yorumları aldım💋☺️
TombulHatun
sayee
Deletedmom_18
Senanur-35 bu kadar çabuk mu ikna oldun kız 😂 ben aylardır dusunuyirum hangisini alayım diye. Sürekli de fiyatı artıyor 😂😂😂
Senanur-35 kitchenaid şeffaf olanı kullanıyorum çok seviyorum
Senanur-35
Kitchenaid kullanıyorum. Çok memnunum. Öncesinde Karaca kullanıyordum. Karaca da güzeldi ama bu ona göre daha güzel. Ama karacadan da memnun kalırsınız
- Düzenlendi
etoile benim aklımdaydı arkadaşların kullandığı markalar. Sadece memnun olan var mı diye post açmıştım. Karaca bi tık pahalı gelmişti ama Karaca alıcam galiba. Diğer elektroniklerinide kullanıyorum. Gold rose serisi var bende. Birde sürekli artıyor dediğin gibi bende 1 aydır araştırıyordum
Bosaniyorum baya pahalıymış🫣 ne gibi özellikleri var ki fazladan?
- Düzenlendi
belladonna Karaca alıcam 😂 25.000 civarı kitchenaid çok fazla geldi bana 🌸
Senanur-35 ben iyi zamanda almışım 😅
belladonna 😁 ne güzel
Senanur-35 aynı pek özelliği yok zaten hepsi aynı amaca hizmet ediyor ama ben markayı ve görüntüsünü seviyorum
Bosaniyorum Anladım teşekkürler🧡
Senanur-35
@sayee
@TombulHatun
@Deletedmom_18
kullanan arkadaşlar içli köfte çiğ köfte yapıyor musunuz
Bubenimoykumm Ben henüz hiç kullanmadım canım ama ablam yapıyor çok güzel oluyor
Bubenimoykumm Evet kekin hamurunu bile makinede yapıyorum artık 😊
Senanur-35 Karaca🫶🏻
bukii27 Karaca sipariş verdik aşkım🫶🏻