BlackMamba_ Eskobar orada konuştuğuna dikkat edeceksin sadece bu başka birşey degil başka soru sordun mu askıya alınıyorsun bende kullanıyorum orayı da fazla degil arada post açarım doğum ile alakalı falan onun dışında linç 🤦♀️
MedavikPastam BlackMamba_ Ay geçenlerde çam ağacı süsledim dedim hemen askıya aldılar beni üstünede kafir dediler ahahahahahha
BlackMamba_ MedavikPastam Ne alakası var ya müslümanız diye çam ağacı süslemek yasak mı oldu saçma sapan düşünceler vallaha ay allahım🤦♀️
BlackMamba_ MedavikPastam Ben anlam veremiyorum zaten artık insanlara her şeye karşı bakış açım değişti özellikle insanlara karşı sineği deve yapan insanlar çok bu aşırı sinir bozucu bir olay
MedavikPastam BlackMamba_ Herkes kendine zarar verir aslında. Burdada var böyle aşırı gergin saçma tipler. Üzülüyorum açıkçası hayatları sadece burası olmuş burdaki kişileri dert ediyorlar kendilerinee ne gerek var oysa ki🤷♀️
BlackMamba_ MedavikPastam Gerek yok gerçekten de bir söz duymuştum her insan kendi ruhuna zarar verir diye ne yaparsa yapsın o kadar doğru ve haklı bir söz ki
Artemis_ jomolokko beslenme + nelerden hoşlandığınızı bilmek. Ne seviyorsanız üzerine gidersiniz zevk alırsınız jel vs bende ıse yaramıyo zaten ön sevsme uzun tutun gerek kalmaz
ikiprensesannes MedavikPastam çam ağacı süsleyecektin en son sonra kâfir mi ne demişler di 😂oyle hatırlıyorum yanlış da olabilir sen yazınca aklıma geldi o postu da gördüğüm Zaman gülmüştüm askıya mı almışlar seni
MedavikPastam ikiprensesannes Haha evet öyle bisey oldu ama postu ben açmamıştım. Yilbaşı postunda biri neden özentilik yapıyorsunuz kafirlerin bayramına yazmıştı bende ona “neden yiilbaşı size dert oldu bu kadar çam ağacı da süsledim yilbaşı da kutluyucam” dedim hemen aldılar askiya😃
MedavikPastam 1ysf1gzd Alıştık be aşko momda yediğimiz askılardan sonra bunlar çerez gibi geliyor ajrjdjsnrjd