eflalle Muhteşem post aslında ben açacaktım ama yorumlara cevap vermeye üşendim.
Cilt bakım rutinim
Önce yüz yıkama jeli ile cildimi temizlerim, ardından yüz peelingi ile temizleme yaparım 5 dakika kadar. Sonra siyah nokta maskesi uygularım burnuma. Ardından ferahlatıcı brokolili kağıt maskemi yapıştırırım. En sonunda nemlendirici ile bitiririm. Yüz peelingi ve siyah nokta maskesini haftada 3 kere yaparım diğerlerini her gün.
Vücuduma ise önce duşta güzelce peeling ile ölü deri atarım, duş sonrası full vücudumu kremlerim vaktim olursa masaj yaparım. Ayak maskelerimi takarım ardından el maskelerimi. Saçlarıma hiçbir şey sürmem bakıma ihtiyacı yok çünkü. Manikür pedikür işini kuaförde hallederim ona vaktim kalmıyor. Bide peelingi asla hergün yapmayın ister vücuda ister yüze tahriş olur sonra aman aman.. haftada max 3 kere.🥰
Kullandığım ürünlerin ismini ezber bilmiyorum sadece Siyah nokta maskesi Garnierin kullanıyorum baya içi çıkarıyor noktaları. Yüz nemlendirici 818 beauty formulanın kremini kullanıyorum. Yüz yıkama jeli Levrana. Duş jeli ve vücut kremi Perlier kullanıyorum. Saçım için Eucerin şampuanı.