Merhaba kızlar yeni üye oldum merak ettiğim ve rahatsız olduğum bir konu var. Eşim ikidir ilişki sırasında seni kim si….yor? Benim adım ne? Üstünde kim var? diyip farklı isimler söylememi istiyor. Ve bu soruyu sorar sormaz maalesef bütün ilgim kesiliyor zorla devam ediyorum. Söylemiyorum sadece sen diyorum ama ısrar ediyor. Bu neyin fantezisi?

merymi Üstünde kim var? diyip farklı isimler söylememi istiyor.

Kusura bakma cok ozur diliyorum senden ama kocan g.vat yani yakinda swinger partileri falan ister 🤮

Fatgi_ asla kabul etmem zaten direkt benim için ilişki bitiyor o soruyu sorunca. müsait bi anda konuşucam ama sürekli yapmaktan konuyu konuşacak an bulamıyorum. 5 yıldır evliyiz cinsellik hep bir problemdi ama şuan apayrı bir problem

1ysf1gzd ya aklıma geldi ama öyle biri değil 5 yıldır bu yönünü saklamış olamaz dimi?

bukii27 midem bulanıyor artık yüzüne bakınca aklıma geliyor

merymi bu baya ciddi bir problem. Bence buna özel zaman yaratıp konuşmalısın dicem ama çok sanmıyorum evet böyle düşünüyorum diyeceğini. Ben böyle birşey yaşasam farklı bir yöntemle öttürürdüm açıkçası

merymi Yani bilemedim neyin fantezisi ama karısını başka biriyle sevişirken izlemek isteyenler vs oluyor bunun bi tık ilerisi o gibi. Çünkü böyle bi şey okumuştum, karısını ikna edemediği için kendisini başkası gibi eşine hayal ettirip başka isim söylettiriyormuş kadına. Bence rahatsız olduğunuz şeyi söyleyin, konuşun

Fatgi_ nasıl bi yöntem acaba? aklıma böyle bir şey ister misin demek geliyo ama bu sefer kötü olan ben olurum diye korkuyorum

bukii27 yok gerçekten artık ben şaşırmıyorum ya.. İzledikleri yüzünden böyle oluyorlar bence.. Hep bi level üst moduna geçiyorlar.

merymi niye olamaz ? Yahu insan öz ailesini taniyamiyo yeri geliyoda bacim adam seni baskasiyla dusunup haz aliyo bi sarsil kendine gel

Medusa evet eş değiştirme swinger biliyorum. ama ben 5 yılda zar zor ilişkide rahatladım ilerledik her şey iyi derken şuan bana yaklaşmasını bile istemiyorum. konuşunca rahatsızım diycem tamam yapmam diycek ama gerçekte düşüncesinin bu olma ihtimalini bile kaldıramıyorum şuan

merymi neden sert bir biçimde uyarmıyorsun? Hayır yani ne demeni bekliyor ki ? Üst komşunun ismini mi istiyor yoksa bi akrabanın mı ? Cidden ruhsal problem.

1ysf1gzd çok haklısınız kendime gelmeye çalışıyorum interntte günlerdir araştırıyorum kalkıp kavga çıkarmak istemiyorum sakince konusup anlamak istiyorum böyle biriyle evliliğimi devam ettirebileceğimi zannetmiyorum çünkü bana konuşsun itiraf etsin istiyorum

merymi kesinlikle kabul edilemez bir durum bu. Hemen konuşup tavrını belli etmelisin, sen bozulup sessiz dursan bile devam edecek bozulduğunla kalacaksın. O yüzden sessiz durmayıp konuş hoşlanmadığını ve doğru olmadığını söyle.

Senanur-35 zaten 100 tane arkadaşı vardır gaza gelip birinin ismini söylerim diye aklım çıktı son seferde. çok kuruduğum için devam edemedik zaten bitirdim

merymi ya açık açık konuşayım ben olsam öyle bir anda yine bana birşeyler sormaya başladığında huyuna giderim. Mesela sana kim var üstünde var dediğinde sen ona sor nasıl biri olsun isterdin,nasıl yapsın isterdin vs gibi. Fanteziye sok bakalım iyice bir ne ötecek. Kendinde bu durumdan keyif alıyor gibi davran. Onun içinde varsa seninde bu konuda tepki vermediğini görünce teklif edebilir ama buna hazırlıklı ol yani..Normal bir zamanda ciddi sorduğunda asla doğru cevap vermez bence.

kleopatranizzz o hemen özür dileyip tamam der ama ben gerçekte düşüncesini merak ediyorum. üsttede söyledim beni biriyle paylaştığını hayal ediyorsa dahi evliliğimi devam ettiremem ben