Merhaba kızlar yeni üye oldum merak ettiğim ve rahatsız olduğum bir konu var. Eşim ikidir ilişki sırasında seni kim si….yor? Benim adım ne? Üstünde kim var? diyip farklı isimler söylememi istiyor. Ve bu soruyu sorar sormaz maalesef bütün ilgim kesiliyor zorla devam ediyorum. Söylemiyorum sadece sen diyorum ama ısrar ediyor. Bu neyin fantezisi?
Ne demek?
merymi Yani bilemedim neyin fantezisi ama karısını başka biriyle sevişirken izlemek isteyenler vs oluyor bunun bi tık ilerisi o gibi. Çünkü böyle bi şey okumuştum, karısını ikna edemediği için kendisini başkası gibi eşine hayal ettirip başka isim söylettiriyormuş kadına. Bence rahatsız olduğunuz şeyi söyleyin, konuşun
merymi neden sert bir biçimde uyarmıyorsun? Hayır yani ne demeni bekliyor ki ? Üst komşunun ismini mi istiyor yoksa bi akrabanın mı ? Cidden ruhsal problem.
merymi kesinlikle kabul edilemez bir durum bu. Hemen konuşup tavrını belli etmelisin, sen bozulup sessiz dursan bile devam edecek bozulduğunla kalacaksın. O yüzden sessiz durmayıp konuş hoşlanmadığını ve doğru olmadığını söyle.
Senanur-35 zaten 100 tane arkadaşı vardır gaza gelip birinin ismini söylerim diye aklım çıktı son seferde. çok kuruduğum için devam edemedik zaten bitirdim
merymi ya açık açık konuşayım ben olsam öyle bir anda yine bana birşeyler sormaya başladığında huyuna giderim. Mesela sana kim var üstünde var dediğinde sen ona sor nasıl biri olsun isterdin,nasıl yapsın isterdin vs gibi. Fanteziye sok bakalım iyice bir ne ötecek. Kendinde bu durumdan keyif alıyor gibi davran. Onun içinde varsa seninde bu konuda tepki vermediğini görünce teklif edebilir ama buna hazırlıklı ol yani..Normal bir zamanda ciddi sorduğunda asla doğru cevap vermez bence.
kleopatranizzz o hemen özür dileyip tamam der ama ben gerçekte düşüncesini merak ediyorum. üsttede söyledim beni biriyle paylaştığını hayal ediyorsa dahi evliliğimi devam ettiremem ben