merymi aklim beynim almiyo ya rabbim buyuk konusturmasin da ulan ne bicim bi erkeksin sen adam diyemiorm helalin olan karina boyle seyler dedirtmeye calisip dusunuosn pislik herif ki bence mahkemede 1 numarali bosanma sebebi olur bu vallahi sana tek diyebilecegim bosan ablam bosan arkadasim bosan da kendini bu sapik heriften kurtar ileri de ne olcagi hic belli olmaz

merymi yani bilmiyorum eşini tanımıyorum da ama bu durum anormal yani açıkçası korkutucu da ileride daha üst seviyede tekliflerde bulunur diye korkutucu

merymi Dediğim şey tam swinger değil ama yakın. Valla aşırı rahatsız edici bi durum. Onun aklından neler geçtiğini de bilemezsin. Belki huyuna suyuna giderek, sevişme sırasında ne düşündüğünü öğrenebilirsin. Emin olduktan sonra ne yapacağına karar verirsin artık

Eskobar bunlarıda hazzın ve zevkin doruğundayken yapmalısın

merymi kıyamam yaa valla ne diyeceğimi bilemedim. Şaşkınlığımı eşim farketti ve ona sormak istedim “ bir adamın ilişki anında böyle böyle bir şey demesi normal mi dedim” pezevenkten kurtulsun bir an evvel dedi🥺

merymi birden celallenip kalkma ama yavaş yavaş ilerle sana isim söylediğinde dış görünüş tarifi iste işte bu nasıl birisi diye ben buyum saç rengi göz rengi falan ilerleyince öyle bir şey varsa teklif eder bence

merymi ağlama güzelim senin suçun yok ki . Kaç yaşındasın bu arada

Eskobar Bence bunu yapmadan once telefonunda bi yere not almali. Boyle bi durum yasiyorum ve esimin amacini anlamak icin boyle davranicam gibi. Cunku adami tanimiyoruz anladigim kadariyla kendisi de tanimiyo. Adam da ne istedigini bilmiyo olabilir. Karisi boyle davrandiktan sonra rahatsiz olup onu suclayabilir. Sonucu tahmin edemiycemiz yerlere gidebilir yani. Ya da kiz evli kalamam diyo. Bosanmak istediginde insanlara hayir onun da rizasi vardi bana ayak uyduruyodu diyebilir. Tarihi belli olacak sekilde bi yere not almali oncesinde.

kleopatranizzz midesi almasa da gerçeği bir kere de çıkarır ortaya acabalarla yaşamaz. Böyle bir durumda acabalar yer insanı yaa

kleopatranizzz ettiği andada kadın yaşayamam diyor zaten gereğini yapar diye düşünüyorum
            Ne günlere kaldık yahu nedir bu sapıklık